Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 10/1

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Θα διατηρηθεί η καλοκαιρία και τις επόμενες μέρες, με λίγες βροχές  στη δυτική Ελλάδα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς νότιοι άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο.Η θερμοκρασία στα κεντρικά ηπειρωτικά μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 18 με 19 βαθμούς όπως και στη Κρήτη τους 21 βαθμούς. Πιο ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται εκ νέου την Τρίτη στη Δυτική Ελλάδα όπως και νέα χιονόπτωση στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία  παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στην Αλεξανδρούπολη και τη Φλώρινα. Στο Θρακικό νότιοι άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς.
                                                                                         
Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από  8 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του βορείου Ιονίου και τη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.


Στην Κεφαλονιά, τη Πάτρα,  το Πύργο και τη Καλαμάτα νεφώσεις με βροχές. Στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία από 8 εως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα νεφώσεις με ασθενή βροχή και ο υδράργυρος μέχρι τους 17 βαθμούς.

Στη Κρήτη αίθριος καιρός. Το θερμόμετρο από 13 έως 21 βαθμούς και οι άνεμοι ασθενείς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι τους 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, τη κεντρική  και Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενούς βροχής. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου