Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Εθνική Τράπεζα και Microsoft στηρίζουν τις startup

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Στρατηγική συνεργασία πραγματοποιούν η Εθνική Τράπεζα και η Microsoft Ελλάς, με άξονα την ενίσχυση των startups.
Οι συνέργειες, που έχουν σχεδιάσει, στοχεύουν στο να προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια και την απαραίτητη καθοδήγηση για την ανάπτυξή τους.
Ειδικότερα, η Microsoft, μέσω του παγκόσμιου προγράμματος Microsoft BizSpark, προσφέρει στις νεοφυείς επιχειρήσεις δωρεάν πρόσβαση σε προγράμματα λογισμικού καθώς και τεχνική υποστήριξη


Επιπλέον, από το 2008 λειτουργεί στην Ελλάδα το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, το οποίο μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει περισσότερες από 25 νεοφυείς επιχειρήσεις και έχουν αναπτυχθεί περισσότερες από 70 επιχειρηματικές ιδέες.
H Εθνική Τράπεζα, από την πλευρά της, έχει αναπτύξει το NBG Business Seeds, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης.
Επιπλέον, τα τελευταία έξι χρόνια διοργανώνει τον διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στις νέες τεχνολογίες




ethnos.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου