Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Τον Απρίλιο ο διαγωνισμός για 450 εφοριακούς στο ΥΠ.ΟΙΚ.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι νομικών ή οικονομικών επιστημών

Θέμα χρόνου αποτελεί η έκδοση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 450 θέσεων τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Οικονομικών. Ο διαγωνισμός αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας μέσα στον Απρίλιο και προβλέπει την πρόσληψη νομικών και οικονομολόγων στη Γενική Γραμματεία Εσόδων, οι οποίοι θα εκτελούν καθήκοντα Ελεγκτών Δημόσιων Εσόδων με βασική αρμοδιότητα τον έλεγχο της έκδοσης αποδείξεων στις επιχειρήσεις.

Ο υποψήφιοι θα επιλεγούν από την ειδικότητα ΠΕ Εφοριακών και θα στελεχώσουν υπηρεσίες της Γ.Γ. στα Κεντρικά γραφεία του υπουργείου στην Αθήνα, στον Πειραιά και στην ευρύτερη περιφέρεια Αττικής, αλλά και σε περιφερειακές της υπηρεσίες στην Πέλλα, την Κοζάνη, στο Ρέθυμνο, στη Ρόδο, την Κορινθία, στον Εβρο, στη Λέσβο, την Αιτωλοακαρνανία, τη Βοιωτία, την Πρέβεζα, την Αχαΐα, την Ευρυτανία, τη Δράμα και τη Μύκονο.

Προσόντα
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι κάτοχοι πτυχίου Νομικών ή Οικονομικών Επιστημών ανώτατου πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Επιπλέον μόρια θα λάβουν υποψήφιοι, οι οποίοι, πέρα από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, θα διαθέτουν μεταπτυχιακό ή ανώτατο τίτλο σπουδών στο αντικείμενό τους και σε αντικείμενα όπως το Φορολογικό Δίκαιο ή η Πολιτική Δικονομία ή το Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, ή η Ελεγκτική ή η Λογιστική ή η Χρηματοοικονομική ή διετή εμπειρία στα παραπάνω αντικείμενα.
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν διδακτορικό δίπλωμα ειδίκευσης στο αντικείμενο της θέσης και εμπειρία, ενώ θα ζητηθούν και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα της επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου, αλλά και πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας. Ο τελικός διορισμός θα προκύψει βάσει και κοινωνικών κριτηρίων, τα οποία ορίζονται από την Ανεξάρτητη Αρχή, ενώ ένα 7% των διοριστέων θα επιλεγεί από όλες τις ειδικές κατηγορίες προσωπικού, όπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες, έμμεσης ΑμΕΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι ή παλιννοστούντες.
Σύμφωνα δε με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, θα καλυφθούν 35 επιπλέον θέσεις βάσει του Νόμου 2643/1998 για άτομα ειδικών κατηγοριών. Οι θέσεις αντιστοιχούν σε δέκα υποψηφίους κατηγορίας ΑμΕΑ, δέκα Τριτέκνους και έξι Πολυτέκνους, ενώ από τρεις θέσεις κατανέμονται στις κατηγορίες Εθνικής Αντίστασης, Εμμεσης ΑμΕΑ και Αναπήρων Πολέμου. Ας σημειωθεί ότι το νέο προσωπικό θα καλύψει τα κενά που προέκυψαν από τις συνταξιοδοτήσεις και τις αποχωρήσεις στο Υπ.Οικ. τον περασμένο Δεκέμβριο.


Αιτήσεις
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr).

Προκηρύξεις θέσεων εργασίας φορέων του δημοσίου που δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια

Αυτά τα 16 χόμπι θα σας αποφέρουν χρήματα

Πώς να πουλήσετε αγροτικά προϊόντα μέσω Ίντερνετ

79 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (27/03/2015)

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για είκοσι απόφοιτους Λυκείου στον τομέα του Τουρισμού

Θέσεις εργασίας


ethnos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου