Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Στην αναμονή για 450 θέσεις τεχνιτών, αιτήσεις για 110 πτυχιούχους

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Μέσα στον Απρίλιο τοποθετείται η έκδοση από το ΑΣΕΠ του μεγάλου διαγωνισμού της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ΑΕ για την κάλυψη 450 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ο διαγωνισμός αφορά δεκάδες τεχνικές ειδικότητες, μεταξύ των οποίων και η ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων, στην οποία αντιστοιχούν 100 θέσεις μετά από πρακτική δοκιμασία.
Oσο για κάποιες από τις ειδικότητες που εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι εξής: Μηχανοτεχνιτών Σταθμών και Υποσταθμών, Τεχνιτών Ιμάντων, Ηλεκτροοξυγονοκολλητών, Μηχανοτεχνιτών και Μηχανοτεχνιτών Αυτοκινήτων, Χειριστών Μηχανημάτων Εργων, Ηλεκτροτεχνιτών και Οδηγών-Μηχανοδηγών-Χειριστών.

Προκήρυξη 1Κ/2015
Στο μεταξύ, πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών θα πρέπει να... «επιστρατεύσουν» οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αιτήσεις στην πρώτη προκήρυξη της ΔΕΗ μέσω του ΑΣΕΠ για 110 θέσεις προσωπικού αορίστου χρόνου στη ΔΕΗ (προκήρυξη 1Κ/2015, ΦΕΚ 1/11.03.2015, τεύχος ΑΣΕΠ). Επίσης, ζητούνται άδεια άσκησης επαγγέλματος, γνώση χειρισμού Η/Υ, καλή έως άριστη γνώση της αγγλικής, γαλλικής και γερμανικής γλώσσας, αλλά και η εμπειρία ενός ή δύο ετών σε αντικείμενα όπως: Ενεργειακή Οικονομία ή Ανάλυση Ενεργειακών Αγορών, Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, Εκπόνηση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Αρχιτεκτονικών Μελετών, Πωλήσεις και Διαχείριση Μεγάλων Πελατών.
Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 103 πτυχιούχοι ΑΕΙ και επτά πτυχιούχοι ΤΕΙ, ενώ οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι οι ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών (35 θέσεις), ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών (16 θέσεις), ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (εννέα θέσεις), ΠΕ Μεταλλειολόγων-Μεταλλουργών Μηχανικών (επτά θέσεις), ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Μηχανολόγων Μηχανικών, ΠΕ Χημικών Μηχανικών (από έξι θέσεις).
Ηλεκτρονικές αιτήσεις θα υποβάλλονται από τις 15 έως και τις 29 Απριλίου στον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής (www.asep.gr), ενώ η εκτυπωμένη μορφή της αίτησης θα πρέπει να αποσταλεί με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, έως τις 4 Μαΐου, στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2015, Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 115 10.

Προκηρύξεις θέσεων εργασίας φορέων του δημοσίου που δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια

Αυτά τα 16 χόμπι θα σας αποφέρουν χρήματα

Πώς να πουλήσετε αγροτικά προϊόντα μέσω Ίντερνετ

79 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (27/03/2015)

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για είκοσι απόφοιτους Λυκείου στον τομέα του Τουρισμού

Θέσεις εργασίας

Στην τελική ευθεία η πρώτη προκήρυξη κοινωφελούς εργασίας
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου