Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

1.600 πωλητές και ταμίες ζητούν Jumbo - Public για τα Χριστούγεννα

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Συγκεκριμένα, Jumbo και Public θα καλύψουν 1.600 θέσεις πωλητών και ταμίων σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Τρέχουν» οι προθεσμίες
Οσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις συμβούλων πωλήσεων στα Public θα πρέπει να μιλούν καλά αγγλικά, να έχουν άριστη γνώση των προϊόντων του τμήματος και να διαθέτουν προϋπηρεσία από 6 έως 12 μήνες σ

Οσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις συμβούλων πωλήσεων στα Public θα πρέπει να μιλούν καλά αγγλικά, να έχουν άριστη γνώση των προϊόντων του τμήματος και να διαθέτουν προϋπηρεσία από 6 έως 12 μήνες σε κατάστημα λιανικής
Στην πρόσληψη 1.300 εποχικών θα προχωρήσει η αλυσίδα Jumbo εν όψει Χριστουγέννων. Οι προσλήψεις αφορούν εποχικό προσωπικό που καλείται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η πρόσληψη των εποχικών εργαζομένων, η οποία εξελίσσεται, θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα διαρκέσει έναν μήνα (λίγο μετά τα Χριστούγεννα).
Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν για αυτό το διάστημα θα είναι είτε 4ωρης απασχόλησης είτε 8ωρης.


Παράλληλα η εταιρεία έχει ήδη αρκετές «ανοιχτές» θέσεις στην ηλεκτρονική της σελίδα αναζητώντας υπεύθυνο στησίματος για την Αθήνα, υπεύθυνο τμήματος για την Κόρινθο, υπεύθυνο αποθήκης για τα Ιωάννινα, υπεύθυνο ταμείων για τη Θεσσαλονίκη, υπεύθυνο καταστήματος για την Αθήνα και πωλητές/ταμίες για τα Χανιά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για όλες τις θέσεις στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.jumbo.gr, ενώ μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω e-mail στο [email protected] ή με fax στο 210-4805242.
Εξάμηνη προϋπηρεσία

Σε γιορτινές προσλήψεις θα προχωρήσει και η γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας Public, με την εταιρεία να ζητά 300 εποχικούς, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες των καταστημάτων για τον μήνα Δεκέμβριο.
Ο διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων & Μάρκετινγκ Δημήτρης Ζηδιανάκης δήλωσε σχετικά στο «Εθνος - Εργασία»: «Φέτος θα προσλάβουμε 300 νέους εποχικούς υπαλλήλους για τον μήνα Δεκέμβριο, που είναι για μας ο σημαντικότερος μήνας του χρόνου, καθώς δεχόμαστε 4 εκατ. επισκέπτες. Το νέο προσωπικό θα καλύψει θέσεις πωλήσεων και ταμείων στα 49 καταστήματα που διαθέτει σήμερα το Public σε όλη την Ελλάδα».
Τα απαραίτητα προσόντα
Οι εποχικοί σύμβουλοι πωλήσεων θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση των προϊόντων του τμήματος, προϋπηρεσία από 6 έως 12 μήνες σε κατάστημα λιανικής, προσανατολισμό στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Οι εποχικοί ταμίες καταστήματος θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία έως 12 μήνες σε ανάλογη θέση, ευχέρεια στη χρήση Η/Υ (Ms Office, Windows), προσανατολισμό στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες).

Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς για την εταιρεία και τις «ανοιχτές» θέσεις εργασίας 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου