Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Εκπτωτικά κουπόνια σε ανέργους στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Εκπτωτικά κουπόνια σε ανέργους  θα διανείμουν, ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα Σωματεία Αρτοποιών Κεντρικής Μακεδονίας.



Με τα κουπόνια αυτά, 26 στον αριθμό,  οι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν καθημερινά ψωμί και άλλα είδη αρτοποιείου με έκπτωση 20%.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα καθημερινά από τις 8.30 έως τις 12.30 το πρωί στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας στη συμβολή των οδών Βασ. Γεωργίου και Τραπεζούντος (κτίριο Ι. Καποδίστριας) για να παραλάβουν τα κουπόνια, προσκομίζοντας την ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας τους.

Στο μεταξύ, προκειμένου να βοηθηθούν οικογένειες που χρειάζονται τις υπηρεσίες των παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω) αλλά αδυνατούν να καταβάλλουν τροφεία, αποφασίστηκε ομόφωνα η έκπτωση ή απαλλαγή τροφείων – κατά περίπτωση-
1. Σε οικογένειες με ένα μόνο γονέα
2. Σε οικογένειες με μηδενικό εισόδημα

Οι οικογένειες που θα ζητήσουν την οικονομική απαλλαγή θα χρειαστεί να προσκομίσουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω εκκαθαριστικό σημείωμα ή έγγραφο που να αποδεικνύει την ύπαρξη ενός μόνο γονέα.

Η διανομή των κουπονιών θα γίνεται από τα γραφεία της Διεύθυνσης Υγείας, Μοναστηρίου 15 στον 3ο όροφο (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) από τις 9:00πμ. έως 13:00μμ. για τους ανέργους μεπροσκόμιση κάρτας ανεργίας και ταυτότητας.




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου