Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

333 νέες προσλήψεις σε ΕΚΑΒ, ΕΛΣΤΑΤ, δικαστήρια

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Ζήτημα ημερών αποτελεί η έκδοση τριών προκηρύξεων για 333 μονίμους, εκ των οποίων δύο εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ και του ΕΚΑΒ μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής.
Οι επικείμενοι διαγωνισμοί, που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον από το κοινό, είναι οι ακόλουθοι:

Υπουργείο Δικαιοσύνης
333 νέες προσλήψεις σε ΕΚΑΒ, ΕΛΣΤΑΤ, δικαστήρια
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός του υπουργείου Δικαιοσύνης για 100 πτυχιούχους Πληροφορικής, από τους οποίους 60 ΤΕ Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και 40 ΠΕ Πληροφορικής ή Επιστήμης των Υπολογιστών ή Μηχανικών Η/Υ.
Οι επιτυχόντες θα στελεχώσουν τα διοικητικά, πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας. Οι φορείς που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες θέσεις είναι το Πρωτοδικείο Αθηνών, ο Αρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το Ειρηνοδικείο Αθηνών, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και το Εφετείο Πατρών.


ΕΚΑΒ
Στο ΑΣΕΠ θα σταλεί τις επόμενες ημέρες σχετικό έγγραφο του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη 200 θέσεων Διασωστών στο ΕΚΑΒ. Για την κάλυψη των θέσεων απαιτούνται δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου - Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής του εσωτερικού ή εξωτερικού, ενώ, σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα συγκεκριμένα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη υποψηφίων με απολυτήριο τίτλο λυκείου ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας του εσωτερικού ή εξωτερικού και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου - Διασώστης».

ΕΛΣΤΑΤ
Τριάντα τρεις θέσεις μόνιμων Στατιστικολόγων θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα.
Το νέο προσωπικό θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο η δίπλωμα Στατιστικής, ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, ή Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης σχολής ΑΕΙ του εσωτερικού ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών του εξωτερικού. Οι περισσότερες θέσεις αναμένεται να καλυφθούν στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Λασιθίου και Κιλκίς.




www.ethnos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου