Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

25 οπλίτες ΟΒΑ στο Ναυτικό

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 25 ετών

Στις Μονάδες που υπηρετούν ή στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες θα μπορούν από σήμερα να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους οι ενδιαφερόμενοι Οπλίτες ή Εφεδροι που επιθυμούν να επανακαταταγούν ως ΟΒΑ στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ).
Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης προσλαμβάνει το Πολεμικό Ναυτικό στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών δίνοντάς τους διέξοδο στην επαγγελματική αποκατάσταση
Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης προσλαμβάνει το Πολεμικό Ναυτικό στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών δίνοντάς τους διέξοδο στην επαγγελματική αποκατάσταση
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας και του υπουργού Οικονομικών εγκρίθηκε η ανακατάταξη/επανακατάταξη 25 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης, προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.
Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι θα πρέπει:
Να έχουν αποφοιτήσει επιτυχώς κατά τη διάρκεια εκπλήρωσης της στρατιωτικής τους υποχρέωσης από τη Σχολή Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Να μην έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους (δηλ. γεννημένοι από 1-1-1990 και μεταγενέστερα).
Οι οπλίτες θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στις Μονάδες που υπηρετούν, κατά το τελευταίο τρίμηνο και τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Επιπλέον οι έφεδροι μπορούν να τα υποβάλλουν στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ) στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον δεν έχει παρέλθει ένα έτος από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ενοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου