Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Διαγωνισμός: «Selfie με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ»

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Το τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ της σειράς «Ευρώπη» τέθηκε σε κυκλοφορία στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

«Έχει μεγάλη σημασία όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα τραπεζογραμμάτια ευρώ να συνεχίσουν να το κάνουν με απόλυτη εμπιστοσύνη. Γι' αυτό ακριβώς εισάγουμε τη σειρά "Ευρώπη"» δήλωσε ο Yves Mersch, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ που είναι υπεύθυνο για τα τραπεζογραμμάτια.

Όπως ακριβώς ίσχυσε και για τα 5 ευρώ, το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ έχει διάφορα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθώς και νέα εμφάνιση. Το ολόγραμμα και το υδατογράφημά του περιέχουν μια προσωπογραφία της Ευρώπης, μιας μορφής της ελληνικής μυθολογίας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ο αριθμός με βαθυπράσινο χρώμα. Όταν το τραπεζογραμμάτιο παρατηρείται υπό γωνία, στον γυαλιστερό αριθμό δημιουργείται μια αίσθηση κίνησης του φωτός από πάνω προς τα κάτω και αντίστροφα. Επίσης, ο αριθμός αλλάζει χρώμα από βαθύ πράσινο σε βαθύ μπλε. Χάρη σε αυτά και άλλα χαρακτηριστικά η γνησιότητα του νέου τραπεζογραμματίου των 10 ευρώ επαληθεύεται πολύ εύκολα με τη μέθοδο των τριών ελέγχων (έλεγχος με την αφή, οπτικός έλεγχος και εξέταση υπό γωνία).


Με την ευκαιρία αυτή και με σκοπό να ενημερωθεί το κοινό για το νέο τραπεζογραμμάτιο, διοργανώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Instagram διαγωνισμός με τίτλο «Selfie με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2014. Διατίθεται επίσης βίντεο με τίτλο «Ανακαλύψτε το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ» σε 23 γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τις ακόλουθες φάσεις:

Ο Συμμετέχων προβαίνει στη λήψη φωτογραφίας που απεικονίζει μόνο τον εαυτό του (selfie) με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ (εφεξής η «Συμμετοχή» ή/και η «Selfie»).
Αναρτά την Selfie σε λογαριασμό Twitter ή Instagram με την ένδειξη «#mynew10». Η Selfie πρέπει να είναι άμεσα ενσωματωμένη στο tweet ή στο μήνυμα και να μην επισυνάπτεται ως σύνδεσμος.
Ο Συμμετέχων συνδέεται με τον Δικτυακό τόπο.
Συμπληρώνει τη φόρμα συμμετοχής (όνομα χρήστη και προσωπικός κωδικός του λογαριασμού Twitter ή Instagram και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και αποδέχεται τους παρόντες όρους συμμετοχής καθώς και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
Ο Πάροχος ελέγχει ότι η Selfie πληροί τους όρους συμμετοχής στον Διαγωνισμό προτού την αναρτήσει στον Δικτυακό τόπο.
Ο Συμμετέχων λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο επιβεβαιώνει την έγκριση της Selfie του.
Μετά την ημερομηνία λήξης του Διαγωνισμού στις 30 Νοεμβρίου, ο δικαστικός επιμελητής που ορίζεται στο άρθρο 5 διενεργεί κλήρωση για την απονομή των 100 επάθλων.
Η εγγραφή στον Διαγωνισμό θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί εφόσον ο Συμμετέχων έχει συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής, έχει αποδεχτεί τους παρόντες όρους και την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και η Συμμετοχή του έχει εγκριθεί από τον Πάροχο. Κάθε Συμμετέχων δύναται να συμμετέχει στον Διαγωνισμό μία φορά μόνο.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου