Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις εργασίας 22/9/2014

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ιατροί στην Γαλλία

Θέσεις Εργασίας στην Γαλλία
Η εταιρεία PERSUADERS RIVIERE Consulting με έδρα το Παρίσι, αναζητεί Γιατρούς όλων των ειδικοτήτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για το Γαλλικό ιατρικό σύστημα .
Προϋποθέσεις:
1.   Απόφοιτος Ελληνικού ή Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου
2.   Γνώση της Γαλλικής γλώσσας
3.   Ευρωπαϊκής ιθαγένειας

Επικοινωνία :
Τηλ : +33 1 75 43 58 36
mail : [email protected]






Δύο Γεωπόνοι από Πολυεθνικό Οργανισμό

Πολυεθνικός οργανισμός στο χώρο των λιπασμάτων ζητεί δύο γεωπόνους πωλητές φυτικής παραγωγής για το υποκατάστημα του στην Ελλάδα. Οι θέσεις αφορούν την κάλυψη αναγκών σε Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, πρέπει να έχουν: επάρκεια γνώσης, εμπειρία σε παρόμοια θέση τουλάχιστον 5 έτη, να διαθέτουν ενέργεια και όρεξη για δημιουργία, επαγγελματισμό, να είναι ταλαντούχοι, με ήθος και με ισχυρή προσωπικότητα. Απαραίτητη η καλή γνώση Αγγλικών και Η/Υ, αλλά και μια πρόσφατη φωτογραφία. Βιογραφικά ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ στο: [email protected]




ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Η εταιρεία NIKI ΜΕΠΕ, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται από το 1994 με επιτυχία στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων με στρατηγικούς πελάτες από την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και αεροδιαστημική. Η ΝΙΚΙ διαθέτει πολυετή πείρα στους τομείς της εφαρμοσμένης ψηφιακής μηχανικής και της πληροφορικής. Μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας είναι η βιομηχανική έρευνα σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια. Στην εταιρεία εργάζονται μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί λογισμικού, βιομηχανικοί σχεδιαστές, φυσικοί και επιστήμονες των ανθρωπιστικών σπουδών.
Στο πλαίσιο ερευνητικού έργου η ΝΙΚΙ ζητά για συνεργασία μηχανικούς λογισμικού,
κατόχους μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πληροφορική.
Απαραίτητα Προσόντα:
Ευχέρεια στην ανάπτυξη user interfaces για web applications. Άριστη γνώση των JavaScript/HTML/CSS και JavaScript UI frameworks. Επιθυμητή η γνώση WebGL.
Ευχέρεια σε SQL ή/και NoSQL τεχνολογίες
Άριστες επικόινωνιακές δεξιότητες και ενδιαφέρον για διεπιστημονική συνεργασία Καλή γνώση τεχνικών Αγγλικών
Επιθυμητά Προσόντα:
Καλή γνώση Java, Python Καλή γνώση γερμανικών
Αποστολή βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής στα αγγλικά στη διεύθυνση [email protected]



ΙΑΤΡΟΣ με ειδικότητα Ιατρικης της Εργασίας από την Εργονομία ΑΕ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων για εταιρείες-πελάτες της σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Πληροφορίες: κα Αγγελική Κιούση. T 210-2773327, e-mail: [email protected]

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Στέλεχος Πτυχιούχος ΑΕΙ/ΤΕΙ ζητείται απο εταιρία τροφίμων /απορρυπαντικών για το τμήμα εισαγωγών /εξαγωγών με έδρα το Καλοχώρι. Απαραίτητη προϋπηρεσία στο Διεθνές Εμπόριο και η αγγλική γλώσσα. Παρέχεται βασικός μισθός συν ασφάλιση. Βιογραφικά με φωτο [email protected]



Η PROFILE, καταξιωμένη Ελληνική εταιρεία πληροφορικής, εισηγμένη στο ΧΑΑ, με επιτυχημένη 25ετή πορεία, παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις λογισμικού στο χρηματοοικονομικό και ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο διαθέτοντας γραφεία σε Αθήνα, Γενεύη, Λονδίνο, Ντουμπάι, Σιγκαπούρη και Κύπρο, καθώς και συνεργασίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή-Ασία και Βόρεια Αφρική.
Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων λογισμικού με έμφαση σε Τραπεζικές λύσεις και πλατφόρμες Επενδυτικής Διαχείρισης, ενώ αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες (Mobile, Web, Cloud, Big Data) κερδίζει σημαντικές διακρίσεις από αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους.
Με ισχυρό και αναπτυσσόμενο πελατολόγιο διεθνώς, η εταιρεία αναζητά νέους ταλαντούχους πτυχιούχους (επιθυμητό μεταπτυχιακό) Πολυτεχνείου, Πληροφορικής, Χρηματοοικονομικών, Μαθηματικών και Στατιστικής, με άριστη γνώση της Αγγλικής και προαιρετικά Γαλλικής γλώσσας που διαθέτουν δυναμική προσωπικότητα, εξειδίκευση και ικανότητα να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις απαιτήσεις του χώρου.
Συγκεκριμένα, προσφέρονται ευκαιρίες για:
Software Engineers
Banking s/w Analysts
Business Consultants
Sales Consultants
Αποστολή Βιογραφικών στην παρακάτω διεύθυνση E-mail: [email protected], Fax : 210 9301222






ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Μηχανολόγος Μηχανικός ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (Νέος ή Νέα έως 30 ετών).
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:
Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Ανώτατης Σχολής Ελληνικού ή Διεθνούς Πανεπιστημίου
Αριστη γνώση Αγγλικών
Οργανωτικές ικανότητες και πνεύμα ομαδικότητας.
Τηλέφωνο: 210 41 21001 και e-mail: [email protected]
ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ Ιατροφαρμακευτικών Ειδών στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, ζητούνται Χημικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Φαρμακοποιοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί για την κάλυψη θέσεων εργασίας στα τμήματα Ποιοτικού Ελέγχου (Q.C.) και Διασφάλισης Ποιότητας (Q.A.).
Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο ΑΕΙ.,
Άριστη γνώση Λγγλικών και Η/Υ,
Εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις θα εκτιμηθεί.
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: [email protected] ή στο fax 2410-541.490 

Σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των Κοινωνικών δομών, στο πλαίσιο της πράξης «ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» - Διοικητικός στο Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων Θεσσαλονίκης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 29/09/2014


ΒΟΗΘΟΣ λογιστή με καλή γνώση υπολογιστών και Αγγλικών ζητείται. Περιοχή Λάκκωμα Χαλκιδικής. Βιογραφικά στο [email protected]

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Λογιστηρίου για εσωτερικό λογιστήριο ζητείται σε ανερχόμενη εταιρία εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Επικοινωνία ©693-2663881

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου