Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Υπεύθυνος Kτιριακών Eγκαταστάσεων στη LIDL Ελλάς (Θεσσαλονίκη)

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Υπεύθυνος Κτιριακών Εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας.

Τα καθήκοντά σας
Ανήκετε στoν τομέα Ανάπτυξης και εργάζεστε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνετε το συντονισμό και την επίβλεψη κατασκευής των νέων καταστημάτων μας, όπως και τη συντήρηση και βελτίωση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων. Συνεργάζεστε και καθοδηγείτε τους εξωτερικούς συνεργάτες σε διοικητικές άδειες / θέματα κτιριακών υποδομών. Παράλληλα, είστε υπεύθυνος-η για τη διαχείριση των υποδομών στα καταστήματα της Περιφέρειάς.

Το προφίλ σας
Έχετε σπουδές Πολιτικού Μηχανικού, με επιθυμητό μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Διαθέτετε εργασιακή εμπειρία στην έκδοση οικοδομικής άδειας (Ο.Α) ειδικών κτιρίων και σε επίβλεψη κατασκευών. Γνωρίζετε καλά γερμανικά και χειρίζεστε άριστα εφαρμογές MS-Office (Word, Excel, Powerpoint) και Autocad. Παράλληλα, διαθέτετε δίπλωμα ΙΧ και είστε διαθέσιμος-η για συχνές μετακινήσεις. Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι εξίσου σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν ικανότητα διοίκησης, δεξιότητες επικοινωνίας, πνεύμα συνεργασίας κα συνέπεια.
Blog Widget by LinkWithin