Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αίτημα για 3.500 προσλήψεις στη ΔΕΗ

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Αίτημα πρόσληψης 3.500 συμβασιούχων έχει υποβάλλει η ΔΕΗ στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Οι θέσεις που ζητά αυτήν τη φορά η ΔΕΗ αφορούν κυρίως τεχνικές ειδικότητες, ενώ γύρω στις 200 θα καλυφθούν από διοικητικούς υπαλλήλους-ταμίες σε καταστήματα της ΔΕΗ.

Οι πιο δημοφιλείς ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειοψηφία των θέσεων είναι κυρίως τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αφορούν: Τεχνίτες Δικτύων, Τεχνικοί Σταθμών, Ηλεκτρολόγοι, Τεχνικοί Ορυχείων, Μηχανοτεχνικοί, Τεχνικοί Εξοπλισμού, Χειριστές Μηχανημάτων και Οδηγοί.

Οι θέσεις αφορούν 2.600 εξειδικευμένους εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών και 900 ανειδίκευτοι εργάτες για εξήντα ημερομίσθια.

Αναφορικά με τους 2.600 εποχικούς υπαλλήλους που θα προσληφτούν, στην πλειονότητά τους θα επιλεγούν από τη Δευτεροβάθμια και την Υποχρεωτική Εκπαίδευση, ενώ η κατανομή των θέσεων ανά ομάδες ειδικοτήτων έχει ως εξής:

■          Τεχνικό προσωπικό, 2.050 θέσεις,

■          Μηχανοδηγοί - Χειριστές, 250 θέσεις, και

■          Διοικητικοί Οικονομικοί υπάλληλοι, 250 θέσεις, και

■          Μηχανικοί κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ, 50 θέσεις.

Η ΔΕΗ προχωρά στην κατανομή και των υπόλοιπων θέσεων, με βάση τις εποχικές ανάγκες κάθε μονάδας, ώστε τις επόμενες μέρες να σταλούν τα σχέδια των προκηρύξεων για έγκριση στο ΑΣΕΠ.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας.
Blog Widget by LinkWithin