Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

1.480 προσλήψεις εποχικών σε 35 δήμους

Σάββατο, 4 Μαΐου 2013





Την πρόσληψη συνολικά 1480 εποχικών υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου προωθούν 35 δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Στο συνολικό αριθμό των θέσεων που παρουσιάζει η "Εργασία Τώρα" περιλαμβάνονται διαγωνισμοί που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών και άλλοι που θα ακολουθήσουν τις προσεχές μέρες δεδομένου ότι υπάρχουν σχετικές αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων.
Θα προσληφθεί προσωπικό όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων. Κυρίως ζητούνται διοικητικοί, βρεφονηπιοκόμοι, οδηγοί, εργάτες καθαριότητας, τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων, γυμναστές και ναυαγοσώστες.

Η επιλογή των νέων υπαλλήλων θα γίνει με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Στο διορισμό προηγούνται οι μακροχρόνια άνεργοι και όσοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν όλοι οι υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών.
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες είναι το:

φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών
φωτοαντίγραφο  του αστυνομικού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και όλες εκείνες οι βεβαιώσεις που πιστοποιούν τα προσόντα που αναφέρει ο υποψήφιος ότι κατέχει.

Στο πίνακα φαίνονται αναλυτικά οι διαγωνισμοί που "τρέχουν" αυτή την περίοδο και αυτοί που "έρχονται" τις επόμενες μέρες.

Blog Widget by LinkWithin