Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προσλήψεις στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013



Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα προσλάβει Χειριστές Λειτουργίας για την κάλυψη θέσεων εργασίας στο Βιομηχανικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητα προσόντα αποτελούν απολυτήριος τίτλος Γενικού Λυκείου ή ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής (ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β΄κύκλου), οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας ή Ηλεκτρονικών ή Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών, άδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας την οποία πρέπει να κατέχουν έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης καθώς και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται ενδεχόμενη απασχόληση σε πρόγραμμα εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας, εάν αυτό ζητηθεί από την Εταιρεία και για όση περίοδο αυτή αποφασίσει και ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό δοκιμαστική περίοδο ενός έτους. Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων του Διυλιστηρίου Θεσσαλονίκης) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις της προκήρυξης, θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να αποστείλουν το ειδικό έντυπο αίτησης πρόσληψης, συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταχυδρομικώς,


Διαβάστε περισσότερες πληροροφορίες για την πρόσληψη Χειριστών Λειτουργίας Βορρά στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Blog Widget by LinkWithin