Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

7 Θέσεις επτάμηνης διάρκειας στην Καστοριά

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013


Ανακοινώνει



Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.» που εδρεύει στο Μαυροχώρι



(2) Δ/Ε ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΤΩΤΗ
(2) Δ/Ε ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ TUMBER
(1) Δ/Ε ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
(1) Υ/Ε ΒΟΗΘ.ΧΕΙΡΙΣΤΗ WAGONDRILL
(1) Υ/Ε ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΠΑΣΤΗΡΑ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μαυροχώρι-Καστοριάς Τ.Κ. 52056., απευθύνοντάς την στην Εταιρία ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε. υπόψιν κας Πουρσανίδου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 24670 85983 και 24670 74070 .).


 Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Blog Widget by LinkWithin