Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

"Θέλω να βρω μια δουλειά χωρίς να αμείβομαι"

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

«Βαρέθηκα να κάθομαι στο καφενείο ή να γυρίζω από παγκάκι σε παγκάκι, σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Είμαι μόλις 58 ετών και νιώθω δυνατός και με ενεργητική διάθεση. Θέλω να βρω μια δουλειά χωρίς να αμείβομαι».

Έκπληκτους μας άφησε, επισκεπτόμενος τα γραφεία της «Ε» ο 58χρονος Λαρισαίος συνταξιούχος Σ.Μ. για να δημοσιοποιήσει την παραπάνω πρόθεση, αφού μέχρι τώρα οι σχετικές προσπάθειες του σε φίλους και γνωστούς έπεσαν στο κενό. Συνήθως διάφοροι συμπολίτες μας απευθύνονται στα ΜΜΕ προκειμένου να ζητήσουν ένα μεροκάματο για βιοποριστικούς λόγους. Η περίπτωση του συμπολίτη μας εκπλήσσει.

Ο 58χρόνος κ. Σπύρος εργαζόταν σε τοπική βιοτεχνία πλεκτών, αλλά πριν από 3 χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να βγει στη σύνταξη, λαμβάνοντας προσωρινά την αναπηρική σύνταξη. Αυτό το πρόβλημα υγείας δεν τον πτοεί, αλλά σαφώς περιορίζει τις δυνατότητες απασχόλησής του σε κάποιο πόστο. Θα προτιμούσε μια δουλειά γραφείου και για ένα 4-5ωρο, αφού θα πρέπει να καλύψει και τις οικογενειακές υποχρεώσεις (ψώνια κλπ).


Πηγή: Εφ. Ελευθερία
Blog Widget by LinkWithin