Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

18 συμβάσεις έργου για ειδικούς επιστήμονες

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013


Δεκαοκτώ συμβάσεις μίσθωσης έργου θα συνάψει το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού με πτυχιούχους ιατρούς, νοσηλευτές και άλλους ειδικούς υγείας.

Το νέο προσωπικό θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη έξι κατευθυντηρίων οδηγιών για τη συστηματική παρακολούθηση της υγείας και ανάπτυξης των παιδιών ηλικίας 0 έως 18 ετών και την αντιμετώπιση των κοινών λοιμώξεων αναπνευστικού». Οι θέσεις κατανέμονται σε 15 ειδικότητες, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:

Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης, δύο θέσεις,
Νοσηλευτές ή Επισκέπτες Υγείας, δύο θέσεις, και
Παιδίατροι, δύο θέσεις.
Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες Συμβούλου σε θέματα πληροφόρησης και δημοσιότητας. Νομικού Συμβούλου, Οικονομολόγου, ΠΕ Πληροφορικής, Παιδοκαρδιολόγου, Παιδοψυχιάτρου, Οφθαλμιάτρου, Πνευμονολόγου ή Λοιμωξιολόγου με εξειδίκευση στα παιδιά, Παιδιάτρου Αναπτυξιολόγου, Παιδονευρολόγου, Ιατρού με εμπειρία σε προγράμματα δημόσιας υγείας και Παιδοενδοκρινολόγου.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας από πέντε έως και 18 μήνες. Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς έως και τις 11 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 7233872.

ΕΘΝΟΣ
Blog Widget by LinkWithin