Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ποια μέσα κυκλοφορούν το Σαββατοκύριακο

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013


Προβλήματα θα αντιμετωπίσει σήμερα και αύριο Κυριακή 26 και 27 Ιανουαρίου, το επιβατικό κοινό στις μετακινήσεις του με λεωφορεία και τρόλει,

Ακινητοποιημένα θα είναι επίσης τα τρένα του ΟΣΕ. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι, λόγω των κινητοποιήσεων στα τρένα, το Σαββατοκύριακο «δεν θα εξασφαλίζεται» η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα από «Δουκίσσης Πλακεντίας» έως το «Αεροδρόμιο».
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις ημέρες της απεργίας μπορούν να τα εξαργυρώσουν ή να προμηθευτούν «κουπόνι ταξιδίου» για άλλη ημερομηνία.

Ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη όλων των σωματείων των αστικών συγκοινωνιών και του ΟΣΕ, στα γραφεία της πρώην ΕΘΕΛ, στην περιοχή του Ρέντη, για να επανακαθορίσουν τη στάση τους.

Κανονικά λειτουργούν τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη των απεργών, η οποία συνοδεύτηκε από επέμβαση των ΜΑΤ την Παρασκευή στο αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη όλων των σωματείων των αστικών συγκοινωνιών και του ΟΣΕ, στα γραφεία της πρώην ΕΘΕΛ, στην περιοχή του Ρέντη, προκειμένου να επανεξετάσουν τη στάση τους, οπότε και ενδέχεται να ανακοινωθούν αλλαγές.
Blog Widget by LinkWithin