Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

18 Θέσεις εργασίας οκτάμηνης σύμβασης

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012


Ο Δήμαρχος Κιλελέρ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Δέκα οκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Κιλελέρ, που εδρεύει στη Νίκαια Λάρισας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 1
ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 3
ΥΕ Εργάτες καθαριότητας 14



Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κιλελέρ, Τ.Κ. 41005, Νίκαια Λάρισας απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κου Μπαντή Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας:  2413-507223).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.