Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

100 Θέσεις εργασίας στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012


Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ
Στα πλαίσια της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική  Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας»


ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω  Πράξη.



60 άτομα επιδιώκεται να  προωθηθούν στην απασχόληση σε υφιστάμενες επιχειρήσεις της Κορινθίας με την επιδίωξη παράλληλης αξιοποίησης  προγραμμάτων  επιδότησης  του ΟΑΕΔ (πχ  Νέες Θέσεις Εργασίας, Σύμβαση Εργασιακής Εμπειρίας, Επιταγή Επανένταξης).

 20 άτομα θα υποστηριχθούν για την ίδρυση ατομικών νέων επιχειρήσεων (με την επιδίωξη την επιδίωξη παράλληλης αξιοποίησης   προγραμμάτων ΟΑΕΔ Νέοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, αλλά και άλλων  επιδοτήσεων / επιχορηγήσεων του ΕΣΠΑ για την σύσταση νέων επιχειρήσεων , ΕΠ Αγροτικής Ανάπτυξης,ΕΠ Αποθεματικό Απρόβλεπτων, κλπ).

20 άτομα θα κατευθυνθούν στην ίδρυση κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης (Συλλογικού και Παραγωγικού Σκοπού με βάση το Ν. 4019  «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και λοιπές διατάξεις»). Θα  υποστηριχθεί μέσω του προγράμματος η τη σύσταση (2) δυο αντίστοιχων Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων
Συλλογικού και Παραγωγικού Σκοπού - συνεταιρισμών γυναικών με σκοπό την παραγωγή και πώληση παραδοσιακών τροφίμων – γλυκών  αλλά και την παραγωγή διάφορων χειροποίητων τοπικών προϊόντων της Κορινθίας.



Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων και τα σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς και τυχόν περισσότερες πληροφορίες:
(α) στη διεύθυνση του συντονιστή εταίρου:
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΕ
Κωστή Παλαμά 53, Τ.Κ. 20100, Κόρινθος, τηλ. 27410-22344
Υπεύθυνοι επικοινωνίας: κα. Ηλιοπούλου Φωτεινή – κα. Πυργάκη Ελένη
(β) στις ιστοσελίδες των Εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Α.Σ. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ:
www.keknkor.gr, www.kmop.gr, www.ppel.gov.gr, www.cbp.gr, www.korinthiacc.gr, www.eeogroup.gr,
www.peloponnisos.org, www.knk.gr, www.anvope.gr, www.kekdiastasi.edu.gr , http//ameakor.blogspot.com



Όσοι/ες επιθυμούν να  υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής στις δράσεις που περιλαμβάνει το Πρόγραμμα  μπορούν, αυτοπροσώπως ή μέσω άλλου  εξουσιοδοτημένου προσώπου  –εφόσον η εξουσιοδότηση έχει θεωρηθεί ως προς το  γνήσιο της υπογραφής τους από δημόσια αρχή- να προσέρχονται έως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, τις ώρες 10:00 με-15:00, με τα δικαιολογητικά συμμετοχής στη διεύθυνση:
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΕ
Κωστή Παλαμά 53, Τ.Κ. 20100, Κόρινθος, τηλ. 27410-22344
Εναλλακτικά, οι αιτήσεις και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν και  ταχυδρομικώς στις
παραπάνω διευθύνσεις, με συστημένη επιστολή.
Προσοχή  - Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου δε λαμβάνεται υπόψη. Όσες αιτήσεις υποβληθούν ταχυδρομικά, θα θεωρηθούν εμπρόθεσμες μόνο αν παραληφθούν και πρωτοκολληθούν μέχρι την  ως άνω ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής τους