Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Προσωπικό απο τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Ρομ


17 συμβασιούχους ενισχύεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Ρομ, για την υλοποίηση προγράμματος στο Δήμο Κορδελιού. Η νέα δράση αφορά την ανάληψη ενεργειών για την αντιμετώπιση της φτώχειας.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν άνεργοι ηλικίας έως 30 ετών. Οι υπηρεσίες στις οποίες θα εργαστούν είναι: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικός Λαχανόκηπος και Γραφείο διαμεσολάβησης.
Θα επιλεγούν : ΔΕ Διοικητικού Προσωπικού 4, ΔΕ Υποστηρικτικού Προσωπικού-Στελέχη Τροφοδοσίας 3, Π Ε ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών 4, ΠΕ Φαρμακοποιών 2, ΠΕ ή ΤΕ Γεωπόνων 1, ΥΕ Επιστατών Αγροκτήματος 1, ΠΕ Ανθρωπιστικών Επιστημών 2.
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας διάρκειας 24 μηνών. Απαραίτητα τυπικά προσόντα για τις θέσεις Διοικητικού και Υποστηρικτικού προσωπικού είναι το απολυτήριο Λυκείου ή δίπλωμα ΙΕΚ-ΤΕΕ. Για τη θέση του Γεωπόνου απαραίτητο είναι το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Για τους Κοινωνικούς Λειτουργούς και τους Φαρμακοποιούς απαιτούνται το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και η άδεια άσκησης επαγγέλματος. Για τις θέσεις των Ανθρωπιστικών Επιστημών χρειάζεται το πτυχίο ΑΕΙ Νομικής ή Ψυχολογίας ή Κοινωνιολογίας ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Για τον Επιστάτη Αγροκτήματος δεν απαιτείται ειδικό τυπικό προσόν.
Τα αντικειμενικά κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων είναι ο χρόνος ανεργίας, η οικονομική, οικογενειακή και κοινωνική κατάσταση, η κατάσταση υγείας, η εντοπιότητα και η συμμετοχή σε δράσεις εθελοντισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την ειδική αίτηση από τη διεύθυνση: Βάκχου 19-23. Πύλη Αξιού, Τ.Κ. 54629 Θεσσαλονίκη (Δευτέρα έως Παρασκευή 900-17.00). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 16 Νοεμβρίου. Τηλέφωνο 2310544196.

Blog Widget by LinkWithin
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More