Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ερχεται νέο κύμα απεργιών

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012


Με κοινό συλλαλητήριο - προπομπό των νέων γενικών απεργιών που θα οργανώσουν μόλις η κυβέρνηση ανακοινώσει τα νέα μέτρα και τις περικοπές, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα δηλώσουν αύριο στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια την αντίθεσή τους στο νέο κρατικό προϋπολογισμό.
«Πρόκειται για τον πιο σκληρό προϋπολογισμό λιτότητας, φόρων και ύφεσης που θα επιβαρύνει δραματικά το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο των πολιτών της χώρας» ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ προειδοποιώντας με «γενικές απεργίες» στη συνέχεια.
Στο ίδιο πλαίσιο η ΑΔΕΔΥ κήρυξε για την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου παναττική στάση εργασίας (από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου) στο Δημόσιο για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στο συλλαλητήριο των Ομοσπονδιών του κλάδου υγείας στις 12μ. έξω από το υπουργείο Υγείας.
Σήμερα στις 4.30 μ.μ. η ΟΤΟΕ θα πραγματοποιήσει νέο συλλαλητήριο εργαζομένων και συνταξιούχων στη Σίνα 16 διεκδικώντας την απόσυρση της τροπολογίας που εντάσσει τα ταμεία του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ. Εν τω μεταξύ, με μπλακ άουτ στις συγκοινωνίες προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ και την ΟΣΥ (μετρό - ΗΣΑΠ - τραμ - ΕΘΕΛ - ΗΛΠΑΠ) οι οποίοι προγραμματίζουν κινητοποιήσεις διαρκείας με την ψήφιση των νέων οικονομικών μέτρων από την κυβέρνηση.
Blog Widget by LinkWithin