Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αναζήτηση εργασίας για ευ-κίνητα μυαλά

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012


Μια ολοκαίνουρια εφαρμογή (app) προσφέρει απλουστευμένη αλλά εκτενή πρόσβαση στην δικτυακή πύλη επαγγελματικής κινητικότητας του EURES στους κατόχους εξελιγμένων κινητών τηλεφώνων. Με λίγες μόλις κινήσεις στο κινητό, μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Ευρώπη, να εντοπίσετε τον πλησιέστερο σύμβουλο EURES για εξυπηρέτηση στα μέτρα σας και να ενημερωθείτε για προσεχείς εκδηλώσεις του EURES.

«Κάποια στιγμή εντός του 2013 η δικτυακή σύνδεση μέσω κινητού τηλεφώνου θα εξαλείψει τη χρήση των υπολογιστών», δηλώνει η Pascale Woodruff, διαχειρίστρια έργων στην ομάδα της δικτυακής πύλης EURES με έδρα τις Βρυξέλλες. «Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε μια εφαρμογή που καθιστά το μέγιστο μέρος των λειτουργιών της πύλης μας προσβάσιμο μέσω έξυπνων κινητών (smartphone).»

Η εφαρμογή, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές του έτους, τέθηκε επισήμως σε λειτουργία στις αρχές Οκτωβρίου του 2012. Διατίθεται δωρεάν σε 25 γλώσσες και καλύπτει τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ συν την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε φορητές συσκευές Apple, όπως iPhone και iPad. Η έκδοση για κινητά Android θα τεθεί σε εφαρμογή στις αρχές του 2013. Με διαθέσιμες αυτές τις δύο εκδόσεις κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή θα καλύπτει το 85% της ευρωπαϊκής αγοράς της έξυπνης κινητής τηλεφωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες:
Blog Widget by LinkWithin