Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

250 θέσεις Κοινωφελούς Εποχ. Προσωπικού σε 3 Συμπ/ντες Φορείς του ΕΔΡΑ - ΠΕ Δυτ.Τομ. Αθηνών

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012


Ο Φορέας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΔΡΑ» ανακοινώνει την πρόσληψη 250 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών, για την υλοποίηση προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικου Τομέα Αθηνών. Τα εν λόγω άτομα θα απασχοληθούν στους παρακάτω συμπράττοντες φορείς:

-Δήμος Περιστερίου
-Δήμος Αιγάλεω
-Δήμος Χαϊδαρίου

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:
-να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
-να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή Αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).



Για να δείτε τον Πίνακα-Ανακοίνωση πατήστε εδώ
Για να δείτε τις Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης πατήστε εδώ
Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση
Δήλου 14, Τ.Κ. 12134, Περιστέρι, απευθύνοντάς την στον φορέα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΔΡΑ» (για την Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών) υπόψιν κ. Θεοδωρακόπουλου Σταύρου (τηλ. επικοινωνίας:  210 5913826).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από  Δευτέρα 1/10/2012 έως και την Παρασκευή  12/10/2012 από τις 9.00 έως 13.30.



Blog Widget by LinkWithin