Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Βιολόγος στο Ηράκλειο

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με κα 3397 και τίτλο «Ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων και μοριακών εργαλείων για τον έλεγχο και τη βελτίωση της ποιότητας των εκτρεφόμενων πληθυσμών τσιπούρας και λαβρακιού – ΜΕΠΟΙΟΤΗΤΑ», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς πόρους -ΕΠΑΝ ΙΙ-ΣΠ- 09ΣΥΝ-24-619-[ΜΕΠΟΙΟΤΗΤΑ], ενδιαφέρεται να συνάψει την παρακάτω σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου:

Σύμβαση μίσθωσης
Αντικείμενο έργου: Συμμετοχή στα πειράματα επίδρασης του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη του zebrafish, στις αναλύσεις του φαινοτύπου των νυμφών και των ιχθυδίων, στην ανάλυση των δεδομένων γεωμετρικής μορφομετρίας, καθώς και στις δειγματοληψίες από τους πειραματικούς πληθυσμούς των συνεργαζόμενων στο πρόγραμμα φορέων.
Προϋπολογισμός  αμοιβής  ανατιθέμενου  έργου:  
Εννέα  χιλιάδες  ευρώ (9.000,00€)
Διάρκεια σύμβασης: 6 μήνες
Τόπος εκτέλεσης έργου: Ηράκλειο
Επιθυμητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης έργου: Οκτώβριος 2012
Επισημαίνεται ότι είναι δυνατή, η παράταση του χρόνου της σύμβασης ή η επέκταση του φυσικού ή οικονομικού αντικειμένου της, με τον όρο ότι το πρόσθετο έργο δεν θα υπερβαίνει σε διάρκεια και κόστος το αρχικό.

Απαραίτητα προσόντα:
Βιολόγος ΠΕ (ή αντιστοίχου πτυχίου)
Πολύ καλή γνώση υπολογιστών για ανάλυση βιολογικών δεδομένων (λογισμικά στατιστικής ανάλυσης, μορφομετρίας και επεξεργασίας εικόνας)
Καλή γνώση και εμπειρία τεχνικών ιστολογίας
Δύο (2) συστατικές επιστολές
Επιθυμητά προσόντα:
Εμπειρία ιστολογικής μελέτης των γονάδων των ψαριών
Γνώση στατιστικής

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-14 Σεπτεμβρίου 2012 στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, γραφείο Γ308α. Στη συνέντευξη θα αξιολογηθούν:
•  Η διάθεση συμμετοχής σε δειγματοληψίες και πειραματισμό στις έδρες των συμμετεχόντων φορέων του έργου
•  Η  επάρκεια υποψηφίων στις τεχνικές  ιστολογίας  και  στη χρήση λογισμικών στατιστικής ανάλυσης, μορφομετρίας  και  επεξεργασίας εικόνας.

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλουν την πρόταση τους στα γραφεία της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ειδικός Λογαριασμός, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, Κτίριο Διοίκησης, Τ.Κ. 700 13, Ηράκλειο Κρήτης, υπόψη κας Ρένας Βλαχάκη τηλ. 2810 393171 μέχρι και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 (ώρα 14:30). σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς τα εξής:
Πρόταση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 5724/31.08.2012
Τα  στοιχεία  του  ενδιαφερόμενου  (ονοματεπώνυμο,  διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας). Η πρόταση καθενός ενδιαφερομένου πρέπει να περιλαμβάνει:
¦  Διαβιβαστικό,  σύμφωνα  με  το  υπόδειγμα  του  παραρτήματος  Α, συμπληρωμένο  με τα προσωπικά του στοιχεία και υπογεγραμμένο σε όλες τις σελίδες
¦  Βιογραφικό σημείωμα του ενδιαφερομένου υπογεγραμμένο σε όλες τις σελίδες
¦ Τα  δικαιολογητικά  που  αποδεικνύουν  τα  προσόντα  του  (τίτλοι σπουδών,  πτυχίο  η/υ,    βεβαιώσεις  προϋπηρεσίας,  συστατικές επιστολές κλπ)
Διευκρινίζεται ότι τα αποδεικτικά των προσόντων των ενδιαφερομένων δεν απαιτείται να είναι νομίμως επικυρωμένα ενώ αν είναι ξενόγλωσσα, απαιτείται να επισυνάπτονται με την επίσημη μετάφραση τους.
Οι προτάσεις που θα παραληφθούν με οποιοδήποτε μέσο μετά την ως άνω ημερομηνία και ώρα δεν θα ληφθούν υπόψη.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο των συμβάσεων μίσθωσης έργου, τα προσόντα κ.τ.λ. στο τηλ. 2810 394065-66 κος Γεώργιος Κουμουνδούρος (e-mail: [email protected]) .
Σημειώνεται ότι το τελικό ύψος της αμοιβής τελεί υπό τους περιορισμούς του χρηματοδότη και της κείμενης νομοθεσίας.
Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να έχουν χρονική ισχύ διάρκειας 3 μηνών από την ημερομηνία κατάθεσης τους.

Επισημαίνεται ότι εάν τα επιλεγέντα πρόσωπα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν προσωπική ευθύνη τήρησης των προϋποθέσεων του άρθρου 31 του Ν. 3966/2011.
Η Επιτροπή Ερευνών του Π.Κ. είναι το αποφασιστικό όργανο ως προς τη σύναψη ή μη των συμβάσεων μίσθωσης έργου και ως προς την επιλογή του καταλληλότερου προσώπου σε εκάστοτε περίπτωση και  η απόφαση της αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΤΚ.
Η  παρούσα  πρόσκληση  διέπεται  από  τους  κανόνες  του  Οδηγού Χρηματοδότησης και       Διαχείρισης του  ΕΛ  ΠΚ http://www.elke.uoc.gr/management/guide.aspx
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ
Το κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/Β4ΓΜ469Β7Γ-Δ50
Ημερομηνία ανάρτησης: 31-8-2012
Blog Widget by LinkWithin