Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής στα Δημιουργικά Προγράμματα Άθλησης για Όλους του Δήμου Θερμαϊκού (Θεσ/νίκης)

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  (ωρομίσθια) Το Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικές Πολιτιστικές Περιβαλλοντικές Αθλητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες Θερμαϊκού (ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.) ύστερα από την υπ' αριθ. 136774/12-12-2011 έγκρισης γενικών Π.Α.γ.Ο. 2011-2012 της Ειδικής Γραμματείας Διατροφής & Άθλησης και την υπ' αριθ. 134/26-6-2012 απόφαση του Δ.Σ. ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθια), διάρκειας δύο (2) μηνών, Ιούλιο – Αύγουστο 2012, για την υλοποίηση των Θερινών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους στον Δήμο Θερμαϊκού.
Συγκεκριμένα:
Δύο (2) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής (αρκεί να γνωρίζουν κολύμβηση και πετοσφαίριση)
Η διαδικασία αξιολόγησης, πρόσληψης και απασχόλησης θα ακολουθήσει πιοτά όσα ορίζονται από την υπ' αριθ. 94842/24-8-2011 απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ 1945/Β731-8-2011) με θέμα: «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους». Για την αξιολόγηση θα ισχύσει η εντοπιότητα.


Τυπικά Προσόντα
Πρέπει να είναι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (ΠΕ)
Πρέπει να έχουν ηλικία 23 – 60 ετών.
Δεν θα πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)

Απαραίτητα δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1) Αίτηση (από την υπηρεσία)
2) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα Άθλησης για Όλους, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου ή ειδικότητας, κ.τ.λ.
3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι ο αιτών είναι άνεργος, ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στην αίτηση και το βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι ο αιτών αν επιλεγεί, δέχεται να απασχοληθεί σε όποια δημοτική ενότητα ή τοπική κοινότητα του Δήμου Θερμαϊκού του υποδειχθεί (Δημοτικές Κοινότητες Περσίας, Μηχανιώνας, Επανομής, Ν. Επιβατών, Αγ. Τριάδας και Τοπικές Κοινότητες Μεσημεριού, Κερασιάς. Αγγελοχωρίου).
5) Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου-στην Ελλάδα.
6) Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε Προγράμματα Άθλησης για Όλους (έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία).
7) Επικυρωμένο αντίγραφο των δυο όψεων αστυνομικής ταυτότητας.
8) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
9) Βεβαίωση εντοπιότητας
Επιλογή - ανάρτηση πινάκων - υποβολή ενστάσεων
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης προσωπικού που συστάθηκε με την υπ' αριθ. 134/26-6-2012 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη. Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών στο γραφείο του Τμήματος Αθλητισμού, από την επομένη της ημέρας της ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στην διεύθυνση Κ. Βάρναλη 2 Ν. Μηχανιώνα Κτίριο Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης 2ος όροφος κατά τις ώρες 9:00 με 15:00 από την Πέμπτη 28/6/2012 και για δέκα ημέρες έως την Τετάρτη 11/7/2012. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2392330377 Ιωάννου Μαρία.
Περίληψη της προκήρυξης θα δημοσιευθεί σε δυο τουλάχιστον εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ και του Δήμου Θερμαϊκού και στην ιστοσελίδα του δήμου Θερμαϊκού.





Πηγή: Τύπος της Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία: 28-06-2012
Blog Widget by LinkWithin