Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Βοηθό λογιστή και διοικητικά στελέχη ψάχνουν τα Public

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012


Βοηθό λογιστή και διοικητικά στελέχη ψάχνουν τα Public

Οι θέσεις απαιτούν πτυχίο συναφών σπουδών

Νέους συνεργάτες επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τα καταστήματα Public. Η εταιρεία, που προσφέρει τον πλουσιότερο συνδυασμό προϊόντων τεχνολογίας - μουσικής - βιβλίου, επιθυμεί να διευρύνει την ομάδα της και να προσλάβει έναν Διοικητικό Υπεύθυνο Καταστήματος και έναν Βοηθό Λογιστή/ριας για την Κύπρο και Υπευθύνους Κεντρικών Ταμείων Καταστήματος για την Αττική.

Για τη θέση του βοηθού λογιστή μεταξύ άλλων απαιτείται τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο
Διοικητικός Υπεύθυνος Καταστήματος
Η θέση αναφέρεται στον Δ/ντή καταστήματος, ενώ ο νέος συνεργάτης θα έχει ως αρμοδιότητα την ομαλή λειτουργία καταστήματος, σε συνεργασία με τον Δ/ντή, τη γνώση και τον έλεγχο τήρησης των λειτουργικών διαδικασιών της εταιρείας σε επίπεδο καταστήματος, την ενεργό συμμετοχή και πιστοποίηση των αποτελεσμάτων των απογραφών του καταστήματος, την ευθύνη εργασιακών θεμάτων και τη συνεργασία με τη Κεντρική Διοίκηση, για τη διευθέτηση back-office projects. Οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να έχουν ομοειδή προϋπηρεσία στον κλάδο της Λιανικής, εμπειρία στη χρήση προγραμμάτων Microsoft Office (excel σε πολύ καλό επίπεδο γνώσης), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες), ευχέρεια ολοκλήρωσης στόχων σε δεσμευτικά χρονοδιαγράμματα και καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας. Επιθυμητά προσόντα: Προϋπηρεσία σε διαχείριση αποθηκών και ταμείων καταστημάτων, βασικές λογιστικές γνώσεις (ΚΒΣ, εργατικά κ.λπ.), καλή γνώση μηχανογραφικού συστήματος ERP (SAP/Navision) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως, πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ.
Βοηθός Λογιστή/ριας
Για τη θέση του Βοηθού Λογιστή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής, ενώ θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση ΚΒΣ και ΕΓΛΣ. Ακόμη απαιτείται πολύ καλή γνώση θεωρημένης αποθήκης, καθώς επίσης και προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο χρόνων σε μηχανογραφημένο λογιστήριο, συμμετοχή σε ελέγχους θεωρημένων αποθηκών, απογραφών, διακινήσεων μεταξύ υποκαταστημάτων και καλή γνώση του εμπορικού κυκλώματος. Τέλος θα εκτιμηθεί εάν ο νέος συνεργάτης έχει γνώση προγραμμάτων ERP και Sap, ενώ απαραίτητο προσόν θεωρείται η άριστη γνώση H/Y και Microsoft Office.
Υπεύθυνοι Κεντρικών Ταμείων Καταστήματος
Η συγκεκριμένη θέση αναφέρεται στον Διοικητικό Υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος θα έχει ως αρμοδιότητες τον συντονισμό και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των ταμείων του καταστήματος, την εποπτεία και τη διοίκηση των υπαλλήλων ταμείων, ενώ θα είναι υπεύθυνος διαχείρισης ταμειακών συναλλαγών του καταστήματος. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αντίστοιχη προϋπηρεσία στον κλάδο της Λιανικής, άνω των δύο ετών, εμπειρία στη χρήση προγραμμάτων Microsoft Office (excel σε πολύ καλό επίπεδο γνώσης), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες) και πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας. Επιθυμητά Προσόντα: Βασικές λογιστικές γνώσεις (ΚΒΣ, εργατικά κ.λπ.), καλή γνώση μηχανογραφικού συστήματος ERP (SAP/Navision) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως, πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείαςhttp://www.pubic.gr
ΕΘΝΟΣ
Blog Widget by LinkWithin