Σεμινάριο | DeMiNeS: Μaster Class με την Καθ. Άρτεμη Αλεξιάδου - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad

google.com, pub-9626582101319004, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Σεμινάριο | DeMiNeS: Μaster Class με την Καθ. Άρτεμη Αλεξιάδου

Το Ερευνητικό Δίκτυο „Deutsch-Mittelmeerisches Netzwerk Sprachwissenschaft” (DeMiNeS) (German Mediterranean Network on Linguistics) διοργανώνει στις 19 Μαρτίου 2019 Μaster Class με την Prof. Dr. Dr. h.c. Άρτεμη Αλεξιάδου (Humboldt Universität Berlin, Leibniz-ZAS). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Τομέας Γλωσσολογίας και Διδακτικής.

Καλούνται οι νέοι/ες ερευνητές/ήτριες (Α’ και Β’ Κύκλου Μεταπτυχιακών Σπουδών), οι διδάκτορες που απέκτησαν πρόσφατα το διδακτορικό τίτλο σπουδών (στο διάστημα των τριών τελευταίων ετών), καθώς και οι μεταδιδακτορικοί/ές ερευνητές/ήτριες που εστιάζουν την έρευνά τους σε πεδίο σχετικό με τα πεδία έρευνας της Καθ. Αλεξιάδου, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης ΟΦς και της εναλλαγής ορισμάτων, να υποβάλουν περίληψη. Προτεραιότητα θα δοθεί σε εργασίες που διερευνούν τις παραπάνω θεματικές από συγκριτική σκοπιά.

6 περιλήψεις θα επιλεγούν για παρουσίαση. Κάθε συμμετέχων/ουσα θα έχει στη διάθεσή του/της 35 λεπτά για παρουσίαση και συζήτηση με την Καθ. Αλεξιάδου και τους/τις άλλους/ες συμμετέχοντες/ουσες.

Την ίδια ημέρα, η Καθ. Αλεξιάδου θα δώσει διάλεξη για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες και για τους/τις διδάσκοντες/ουσες της Φιλοσοφικής Σχολής (Τομείς Γλωσσολογίας). Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά, μέσω live streaming.

Αναλυτικές πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: DeMiNeS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad


google.com, pub-9626582101319004, DIRECT, f08c47fec0942fa0