Υπάλληλος Οικονομικής Διεύθυνσης στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Υπάλληλος Οικονομικής Διεύθυνσης στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. αναζητά εργαζόμενο, ο οποίος θα ενταχθεί στην Οικονομική Διεύθυνση για να καλύψει τη θέση του Υπάλληλου Οικονομικής Διεύθυνσης, η οποία αναφέρεται στον Οικονομικό Ελεγκτή. Οι ιδανικοί υποψήφιοι διαθέτουν εμπειρία στην Ελεγκτική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική, και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, επιδεικνύουν ακεραιότητα και επαγγελματική ωριμότητα, είναι αποφασιστικοί, δυναμικοί και με εστίαση στο αποτέλεσμα, με ισχυρές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και διακρίνονται για την αξιοπιστία τους.

Ο Υπάλληλος Οικονομικής Διεύθυνσης ασχολείται και υποστηρίζει τον Οικονομικό Ελεγκτή στην εφαρμογή όλων των ελεγκτικών διαδικασιών που έχουν θεσπιστεί από την Οικονομική Διεύθυνση καθώς και στην προετοιμασία των μηνιαίων/ετήσιων αναφορών (Reporting) και στη διαχείριση των διαφόρων δωρεών. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δύο έως πέντε έτη σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας και να είναι κάτοχοι πτυχίου (ΑΕΙ) σε Λογιστική / Χρηματοοικονομικά/ Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων, δεξιότητα σε περιβάλλον MS Office (Word, PowerPoint, Excel) και ψηφιακές δεξιότητες και άριστο επίπεδο γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στα Ελληνικά και Αγγλικά.


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως την Παρασκευή 03/08 (14:00 ώρα Ελλάδας). Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αρκεί η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ως επισύναψα) του βιογραφικού σας σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs.finance@snfcc.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad