Ημέρα Καριέρας από την Emirates στην Αθήνα - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Ημέρα Καριέρας από την Emirates στην Αθήνα

Σχετική εικόνα

Η αεροπορική εταιρία Emirates Cabin διοργανώνει στις 28 Ιουνίου Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα. Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες θα μπορούν να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Ομιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Οσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν το «παρών» την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 8 το πρωί στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λεωφόρος Συγγρού: 89-93, Τ.Κ. 11745, Αθήνα).

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

* να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας

* να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και

* να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 147 προορισμούς σε 81 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νότια Ασία, Απω Ανατολή και Αυστραλασία. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς. Η εταιρία προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: με πάνω από 20.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 135 χώρες, που μιλούν πάνω από 55 γλώσσες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Emirates στο σύνδεσμο www.emirates.gr και να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες Ημέρες Καριέρας μέσω της σελίδας https://flightattendantcentral.com/recruiting-now/emirates/


Πηγή: e-dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad