Παιδαγωγός (εσωτερική) - Λονδίνο - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Παιδαγωγός (εσωτερική) - Λονδίνο


ΛΟΝΔΙΝΟ Ζητείται κοπέλα 20-30 ετών, με παιδαγωγικές σπουδές ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ & πείρα στην απασχόληση παιδιών, με μητρική γλώσσα τα Ελληνικά αλλά και καλή γνώση Αγγλικών, για εργασία ως part-time εσωτερική νταντά σε φιλική οικογένεια με Ελληνίδα μαμά, Ελληνοβρετανό μπαμπά & 2 δίγλωσσα παιδάκια (αγοράκι 8 και κοριτσάκι 5). Έναρξη Σεπτέμβριος 2018 για συνεργασία όλη τη σχολική χρονιά. Εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες. Μισθός συζητήσιμος αναλόγως προσόντων.


Αρμοδιότητες: να φέρνει τα παιδιά σπίτι από το σχολείο, να τα απασχολεί δημιουργικά στα Ελληνικά, ελαφρές οικιακές εργασίες όπως σιδέρωμα, τακτοποίηση παιχνιδιών κλπ. (καθαρίστρια έχουμε) και baby-sitting 1-2 βράδια την εβδομάδα. Ωράριο: 2-8μμ. Τα πρωινά & όλο το Σαββ/κο ελεύθερα. 

Μας ενδιαφέρει πολύ να μη χάσουν τα παιδιά την ικανότητά τους στα Ελληνικά, οπότε θέλουμε άνθρωπο που με κέφι θα τα απασχολεί με παιχνίδια, παραμύθια και κατασκευές στα Ελληνικά. 

Παρέχουμε στέγαση σε πριβέ όροφο με υπνοδωμάτιο και μπάνιο στο σπίτι μας στη Ζώνη 2 του Λονδίνου, με κήπο, δέκα λεπτά από τη στάση μετρό. Διατροφή/λογαριασμοί πληρωμένοι, όλες οι μετακινήσεις με τα παιδιά, δωρεάν wi- fi. 28 μέρες άδεια και εισιτήρια από/προς Ελλάδα πληρωμένα. 


Η θέση θα ήταν ιδανική για μια κοπέλα που θα ήθελε να αποκτήσει την εμπειρία της ζωής στο Λονδίνο χωρίς τα έξοδα διαμονής/διατροφής, και που ίσως θέλει τα πρωινά να ασχοληθεί με κάτι άλλο (π.χ. εκμάθηση Αγγλικών ή κάποιο άλλο αντικείμενο).

Βιογραφικό, φωτ/φία & συστάσεις στο chanohana@hotmail.com

Αν έχεις αγάπη για τα παιδιά, ζεστασιά αλλά και υπευθυνότητα, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.
Πηγή: xe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad