Πώς θα βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ! - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Πώς θα βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ!


Οι καλύτερες λύσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου online!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλοι, μα όλοι, αγαπούν το χρήμα. Ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς και όπως λένε και στο χωριό μου «Money makes the world go round». Είτε πρόκειται ακόμη και για part time ή freelance δουλειές, το θέμα είναι ότι το να βλέπεις τον αριθμό του τραπεζικού σου λογαριασμού να αυξάνεται κάθε μήνα, είναι κάτι που σίγουρα σε χαροποιεί.

Οι πιο πολλοί έχουν την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, αλλά τι θα έλεγες αν μπορούσες να «κόψεις» χρήμα, μέσα από το ένα πράγμα που χρησιμοποιείς περισσότερο από κάθε άλλο μέσα στην ημέρα σου: το ίντερνετ. Δε λέω πως θα γίνεις πλούσιος, αλλά κάποια λεφτάκια θα τα βγάλεις, και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενες. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το καταφέρεις αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς.

Πάρε μέρος σε επί πληρωμή έρευνες
Σου αρέσει να συμπληρώνεις ερωτηματολόγια; Τότε μάθε πως δεν είναι λίγες οι εταιρείες που διεξάγουν online έρευνες σχετικά με προϊόντα ή καταναλωτικές συνήθειες, και μάλιστα πληρώνουν γι αυτό. Μπορεί να μην πρόκειται για τρελά λεφτά, αλλά γιατί όχι; Ένα από τα sites που μπορείς να το κάνεις είναι το CashbackResearch.com.

Δημιούργησε ένα blog
Αν είσαι από τους τύπους που γράφουν, αλλά όχι επαγγελματικά - δηλαδή διατηρείς ένα blog κυρίως για σένα, μάντεψε: Μπορείς να κερδίσεις κάποια χρήματα μέσω διαφημίσεων της Google. Όσο πιο δημοφιλείς είναι οι απόψεις σου μάλιστα (μετέφρασέ το σε όσα περισσότερα κλικ πάρεις τόσο περισσότερα χρήματα θα βγάλεις).

Πούλα πράγματα που πλέον δε χρειάζεσαι
Η τρομερά γρήγορη ανάπτυξη και επιτυχία του eBay έχει δραστηριοποιήσει πολλές ακόμη εταιρείες σε διαδικτυακές δημοπρασίες ή αγορές. Είτε θέλεις να αδειάσεις τη ντουλάπα σου ή το παιδικό σου δωμάτιο, μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα σε ιστότοπους όπως το Amazon.com ή το Etsy.com.

Εργάσου στο Amazon Mechanical Turk
Το Amazon Mechanical Turk είναι αυτό που ονομάζουμε διαδικτυακή αγορά (Crowdsourcing) και στην οποία κάποια εταιρεία ή ιδιώτης μπορεί να κάνει αίτηση, με σκοπό να βρει κάποιον που θα συντονίσει ή θα εκτελέσει εργασίες για λογαριασμό τους, που μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατόν να γίνουν από υπολογιστές. Δηλαδή μπορείς να αποκομίσεις κάποιο χρηματικό όφελος επιλέγοντας την καλύτερη φωτογραφία για μια βιτρίνα ή περιγράφοντας προϊόντα ή αναγνωρίζοντας καλλιτέχνες σε CD μουσικής. Η χρηματική πληρωμή έχει καθοριστεί από τον αιτούντα εξαρχής.Έχεις ιδέα τι είναι το Craigslist;
Το craigslist είναι μια σελίδα που όποιος θέλει βάζει αγγελίες με πράγματα που πουλάει, δίνει μια τιμή, αλλά έχει και στοιχεία επικοινωνίας, για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι τόσο δημοφιλές (ακόμη) αλλά έχεις τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε αυτό καθώς περιλαμβάνει και την Αθήνα, αλλά και τα πιο διάσημα μέρη της χώρας.

Βγάλε στο σφυρί το παλιό σου PC
Αν έχεις ένα IBM από το 1995, μια Amiga στην αποθήκη ή ακόμη και ένα ξεχασμένο Nokia 3310 στο συρτάρι σου, μη βιαστείς να να τα στείλεις για ανακύκλωση. Κι αυτό γιατί εκεί έξω (στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ δηλαδή) υπάρχουν αρκετοί retro fans που πληρώνουν και μάλιστα αρκετά καλά σε πολλές περιπτώσεις για τέτοιου είδους «ξεπερασμένα» τεχνολογικά αντικείμενα.

Ανέβασε βιντεάκια στο YouTube
Το έχεις δει και το ξέρεις. Δε χρειάζεται να γίνεις ξέρωγω ο Κοντοπίδης ή τα παιδιά από το ComedyLab για να βγάλεις κάποια χρήματα μέσω Youtube, αλλά ανεβάζοντας κάποια διασκεδαστικά ή ενημερωτικά βιντεάκια -ακόμη και χρησιμοποιώντας το smartphone σου- μπορεί να σου αποφέρει κάποιο κέρδος.

Εξαργύρωσε το χρόνο σου και τα ταλέντα σου
Αν δεν το έχεις ακούσει ποτέ πριν στο παρελθόν, το website Fiverr προωθεί τις ικανότητες κάποιου και τον φέρνει σε επαφή με άλλους που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν γι αυτά. Για παράδειγμα, αν είσαι μετρ της ψηφιακής φωτογραφία, μπορεί να βρεις κάποια freelance projects για να δουλέψεις επάνω τους.

Βάλε τιμή στις original φωτογραφίες σου από το Instagram
Γιατί μόνο να μοιράζεσαι τις εικόνες που τραβάς στα social media; Sites όπως το Instaprints.com πωλούν εκτυπώσεις (από αφίσες μέχρι σχέδια σε μπλουζάκια κλπ) των φωτογραφιών που θα παραχωρήσεις έναντι πληρωμής.

Αγόρασε Domain Names και πούλησέ τα αργότερα
Μερικοί άνθρωποι έχουν βγάλει μπόλικο χρήμα έχοντας στην κατοχή τους κάποια δημοφιλή domains, που αργότερα τα πούλησαν σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή από αυτή που τα αγόρασαν.

Από την αγορά της γειτονιάς σου στο ίντερνετ
Ένας ακόμη έξυπνος τρόπος για να βγεις κερδισμένος είναι να έχεις στην κατοχή σου κάποια προϊόντα, που κάποιος άλλος σε ένα διαφορετικό μέρος του πλανήτη δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Βιβλία, ρετρό αντικείμενα ή ακόμη και μπαχαρικά.

Σχεδίασε Apps για smartphones
Οκ, δέχομαι ότι αυτό είναι πολύ πιο εξειδικευμένο, γι αυτό και το άφησα στο τέλος. Ενδεχομένως να είναι και πιο δύσκολο και από όλα τα προηγούμενα καθώς απαιτεί συγκεκριμένες ικανότητες. Αν τις έχεις όμως θα μείνεις έκπληκτος από τα χρήματα που μπορεί να προσθέσει στο εισόδημά σου.

Πηγή: askmen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad