Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προσλήψεις εξπρές σε 50 δήμους για 967 συμβασιούχους

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018



Ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης άναψε το πράσινο φώς για να προκηρύξουν οι δήμοι προσλήψεις με σύναψη 967 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ της χώρας, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου και προσλήψεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά από τις εισηγητικές εκθέσεις των Συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τις οποίες εισηγούνται θετικά για την ικανοποίηση των αιτημάτων.

Με τις προσλήψεις θα καλυφθούν οι ανάγκες των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ σε προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές ή έως έντεκα (11) για απασχόληση σε παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους



Ειδικότερα εγκρίνεται η σύναψη εννιακοσίων εξήντα επτά (967) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές ή έως έντεκα (11) για απασχόληση σε παιδικούςβρεφονηπιακούς σταθμούς, σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τις ωφελούμενους, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:



dimoi333
Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, καθώς και αυτές του πδ 524/1980 κατά περίπτωση.








Πηγή: dikaiologitika.g
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου