Αεροπορική εταιρεία σε πληρώνει για να κάνεις το γύρο του κόσμου - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Αεροπορική εταιρεία σε πληρώνει για να κάνεις το γύρο του κόσμου

et708.jpg


Μία αεροπορική εταιρία πληρώνει δύο φίλους προκειμένου να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο και να καταγράψουν τις περιπέτειες τους.

Ο λόγος για την ισλανδική WOW Airlines, η οποία προσφέρει την ευκαιρία σε 2 φίλους να μετακομίσουν σε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στο Ρέικιαβικ, το οποίο θα γίνει η βάση τους από 1 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.

Από εκεί θα κάνουν πάρα πολλά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική καθώς και στην Ισλανδία.

Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ταξίδια ανά τον κόσμο και 4 ταξίδια στο εσωτερικό της Ισλανδίας, ενώ δεν διευκρινίζεται αν υπάρχει και δυνατότητα επιλογής.

Οσο για τα χρήματα, η εταιρία δίνει συνολικά 9.500 ευρώ στον καθένα για τρεις μήνες, δηλαδή περίπου 3.000 ευρώ τον μήνα.

Βέβαια οι δύο φίλοι ναι μεν θα ταξιδέψουν, αλλά θα το κάνουν με στόχο να δημιουργήσουν ένα πλάνο για την αεροπορική εταιρία, με κύριο θέμα τις διακοπές χαμηλού κόστους.

Ετσι σχολιάζοντας θέματα όπως το φαγητό, τη νυχτερινή ζωή, το πολιτισμό, τη φύση, οι επιλαχόντες θα πρέπει να δώσουν προτάσεις για το πως να ταξιδέψει κάποιος χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Οποιος αποφασίσει να κάνει αίτηση, θα πρέπει να δημιουργήσει ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που να δείχνει την πόλη του ως ταξιδιωτικό προορισμό, δίνοντας και ταξιδιωτικές συμβουλές.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές τώρα και θα κλείσουν στις 14 Μαΐου. Οι τυχεροί ταξιδιώτες θα ανακοινωθούν στις 18 Μαΐου και η περιπέτειά τους ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.Μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad