Και δεύτερη προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για 524 μόνιμους σε δήμους - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Και δεύτερη προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για 524 μόνιμους σε δήμουςΘέμα χρόνου είναι πλέον η έκδοση της δεύτερης προκήρυξης του υπουργείου Εσωτερικών μέσω της οποίας θα προσληφθούν 524 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι σε δήμους και ΝΠΔΔ σύμφωνα με το e-dimosio. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 468 προσλήψεις σε δήμους και ΝΠΔΔ και 56 σε δήμους, με βάση τα συμπληρωματικά αιτήματα που είχαν στείλει όσοι δεν είχαν προλάβει την προκήρυξη 3Κ/2018. Ουσιαστικά οι προσλήψεις αυτές αφορούν στους δήμους που δεν πρόλαβαν να στείλουν στις καθορισμένες προθεσμίες τα σχετικά αιτήματά τους. 

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν και στη δεύτερη προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών θα ισχύσει η επιπλέον μοριοδότηση για τους ήδη υπηρετούντες, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-dimosio.gr οι δήμαρχοι έχουν ζητήσει από το υπουργείο να μεριμνήσει ώστε να μην βρεθούν στο δρόμο οι χιλιάδες εποχικοί υπάλληλοι που εργάζονται προσωρινά στους δήμους.Το υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε στο ΑΣΕΠ τα αιτήματα προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες αιτήσεων και ταυτόχρονα έστειλε και στο Εθνικό Τυπογραφείο την απόφαση σύμφωνα με την οποία καθορίζεται ο αριθμός και οι ειδικότητες των υπαλλήλων που θα προσληφθούν από τις ειδικές κατηγορίες.

Το έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών αφορά στον καθορισμό των 36 ατόμων που θα καλυφθούν από τις ειδικές κατηγορίες που ισχύουν για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και μπορείτε να το δείτε εδωπηγή: e-dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad