Ζητείται δοκιμαστής σοκολάτας - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Ζητείται δοκιμαστής σοκολάτας

Όχι απλά θα δοκιμάζετε ροφήματα σοκολάτας Cadbury και μπισκότα Oreo, αλλά θα πληρώνεστε κιόλας! Η δουλειά των ονείρων κάθε chocoaholic στον κόσμο!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία άνοιξε τέσσερις νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο», με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, για να «μην κουράζεται ο ουρανίσκος»!

Στα προαπαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνεται το «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής», η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

Η Mondelez International αναζητούσε πέρυσι μόλις έναν δοκιμαστή και δέχθηκε για αυτή τη θέση περισσότερες από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα και συνολικά 6.000 μεταξύ των οποίων και από την Αυστραλία ή τις ΗΠΑ!

Τη δουλειά τότε πήρε η Άντζελα Κάστλτον, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά δοκιμασιών, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης σχεδόν ανεπαίσθητων διαφορών μεταξύ δύο κομματιών σοκολάτας!

Η αγγελία αυτή είναι η πέμπτη πιο δημοφιλής στο LinkedIn για το 2017 ενώ βρίσκεται στο top-10 του σάιτ, στο οποίο μεταξύ άλλων βρίσκονται και δουλειές όπως εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκηπα Γουίλιαμ και Χάρι, δοκιμαστής μπύρας και μαθητευόμενος marketing στον οίκο Chanel.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 16 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία αναμένει ήδη ένα μεγάλο αριθμό αιτούντων έτσι αν δεν έχετε νέα μέσα στις επόμενες 14 ημέρες, είναι πιθανό να έχουν επιλέξει άλλους δοκιμαστές.


Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία θέση εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad