Οδηγοί Φορτηγών - Βρυξέλλες - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Οδηγοί Φορτηγών - Βρυξέλλες

Η ADECCO HR είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης. Η Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, εταιρείας που εδρεύει στις Βρυξέλλες, αναζητά δεκαπέντε (15) άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων: Οδηγοί Φορτηγών (Βρυξέλλες). 

Περιγραφή Θέσεων: Οι κάτοχοι των θέσεων θα είναι υπεύθυνοι για τη διενέργεια των δρομολογίων και τις παραδόσεις εμπορευμάτων προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών. 

Προφίλ Υποψηφίων: προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε αντίστοιχη θέση, απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ/ΤΕΙ, κατοχή διπλώματος οδήγησης Γ' κατηγορίας, συνέπεια και προθυμία για εργασία, υπευθυνότητα. 

Παροχές Εταιρείας: πλήρες πακέτο αποδοχών, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: georgia.alexopoulou@adecco.com, μέσω fax στον αριθμό 210/6180376, ή στη διεύθυνση: Adecco HR, Λ. Κηφισίας 56, 151 25 Μαρούσι. 

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη. Για περισσότερες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.adecco.gr και καταχωρίστε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση μας. Ολες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές Μάθετε περισσότερα: http://www.adecco.gr 

πηγή: xe.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad