ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Καριέρας στην Κύπρο. - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Καριέρας στην Κύπρο.

Εργοδότηση με εποχιακά συμβόλαια ή ετήσια συμβόλαια προοπτική μόνιμης απασχόλησης. 


Το BURGER KING Κύπρου ψάχνει για νέα ταλέντα, με ενέργεια και ευχάριστη προσωπικότητα για να στελεχώσει τα εστιατόρια του σε όλες τις πόλεις της Κύπρου για τις θέσεις Εξυπηρέτησης πελατών. 


Ολοι όσοι έχουν την ευκαιρία να είναι στην ομάδα του Burger King θα λάβουν όλη την απαραίτητη εκπαίδευση με βάση τα πρότυπα της αλυσίδας καθώς και ευκαιρίες ανέλιξης σε διευθυντικές θέσεις. 

Απαραίτητα Προσόντα: 
Προηγούμενη πείρα 1 - 2 χρόνων σε παρόμοια θέση, γνώση της Αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί προτέρημα, ευχάριστη προσωπικότητα και ομαδικό πνεύμα. 

Οφέλη και απολαβές: Καθαρός μηνιαίως μισθός (9.500€ - 10.000€ καθαρός ετήσιος μισθός), προσφέρεται εκπαίδευση με βάση όλα τα πρότυπα της αλυσίδας, πλήρης δημόσια ασφάλιση, πληρωμένη ετήσια άδεια 25 ημερών, προσφέρεται δωρεάν διαμονή, δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο για Κύπρο, προσφέρεται γεύμα εν ώρα εργασίας, υπόκειται στην πολιτική της εταιρίας, κρατική ασφάλιση - δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα κρατικά νοσηλευτήρια, εκπτωτική κάρτα για πάνω από 100 εστιατόρια του ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@burgerking.com.cy με τον κωδικό (ΒΚ_CY)

πηγή: xe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad