Σεμινάριο | Δωρεάν Βασικές Αρχές Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad

google.com, pub-9626582101319004, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Σεμινάριο | Δωρεάν Βασικές Αρχές Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι λάτρεις της κολύμβησης ανακαλύπτουν τη μαγεία που κρύβει η κολύμβηση στην ανοικτή θάλασσα. Αναζητούν αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που δίνει η κολύμβηση στο απέραντο γαλάζιο και την απόλυτη ταύτιση με το φυσικό περιβάλλον που επιτυγχάνεται μέσα από την ιδιαίτερη αυτή δραστηριότητα.

Ωστόσο, η καινούργια αυτή κολυμβητική τάση, μακριά από τις οριοθετημένες γραμμές των κολυμβητηρίων, πρέπει να πλαισιώνεται από την σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση με στόχο την καλλιέργεια κολυμβητικής και αθλητικής παιδείας.

Η WayOutAdventures θέλοντας να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει το κοινό θα διοργανώσει ένα επιμορφωτικό δωρεάν σεμινάριο με της βασικές αρχές ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους του αθλητές όχι μόνο κολυμβητές αλλά και τριαθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες ανοικτής θάλασσας.

Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η WayoutAdventures, διοργανώτρια του μεγαλύτερου διεθνή αγώνα κολύμβησης OceanmanGreece. Την εκτέλεση αναλαμβάνει η LifeguardHellas, η οποία είναι πιστοποιημένη σχολή ναυαγοσωστικής της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής (ILSF) και έχουν διατελέσει υπεύθυνοι ασφαλείας σε διεθνείς αγώνες όπως το IronmanTurkey, καθώς και σε πολλούς αγώνες ανοικτής θάλασσας και τριάθλου στην Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου στις 12:00.

Πηγή: wayoutadventures.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad


google.com, pub-9626582101319004, DIRECT, f08c47fec0942fa0