Εως το τέλος Μαρτίου θα έχουν προσληφθεί οι 8.171 μόνιμοι στους δήμους - e-theseis.gr

Post Top Ad


Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Εως το τέλος Μαρτίου θα έχουν προσληφθεί οι 8.171 μόνιμοι στους δήμους


Έως τον Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθει ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ για τις μόνιιμες προσλήψεις 8.171 ατόμων στους δήμους. Το γεγονός των προσλήψεων είχε ανακοινώσει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε σχετικά με την ενίσχυση έργων υποδομών για τους δήμους.

Οι υπόλοιπες 674 θέσεις από τις 8.845 που είχε ανακοινώσει ο Υπουργός θα προκηρυχθούν από τον ΟΑΕΔ.
Στα μέσα του Ιανουαρίου θα δημοσιευτεί η προκήρυξη ενώ στα μέσα του Φεβρουαρίου θα κλείσει το περιθώριο των αιτήσεων.

Εως το τέλος Μαρτίου και αφότου έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος επί των αιτήσεων θα δημοσιοποιηθεί ο πίνακας με τα ονόματα των διοριστέων.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.Για όλες τις θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα ζητείται ως μοναδικό προσόν το Απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980, Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Μοριοδότηση συμβασιούχων
Με αυτόν τον τρόπο στις θέσεις εκείνες που καλύπτονταν από συμβασιούχους, κατά ένα αμφισβητούμενο τρόπο νομιμότητας, αυτό δηλαδή το οποίο είχε αναδείξει και η τελευταία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τώρα θα έχουμε μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας. Οι συμβασιούχοι θα λάβουν μόρια για κάθε μήνα εργασίας τους έως συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


πηγή: ageliesergasias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που τρέχουν 23/6/2018

Post Top Ad