Η μικρή Κλεοπάτρα μας έχει όλους ανάγκη. Ποτέ δεν είναι αργά για την καλή πράξη της χρονιάς… - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Η μικρή Κλεοπάτρα μας έχει όλους ανάγκη. Ποτέ δεν είναι αργά για την καλή πράξη της χρονιάς…

Η μικρή Κλεοπάτρα μας έχει όλους ανάγκη. Ποτέ δεν είναι αργά για την καλή πράξη της χρονιάς… και όταν αυτή η πράξη έχει να κάνει με ένα μικρό κορίτσι που πολεμάει με τον πιο δύσκολο- αλλά όχι ανίκητο- εχθρό οι λόγοι να το κάνεις αυξάνονται!
Η 6χρονη Κλεοπάτρα, τον περασμένο Νοέμβριο διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης.  Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες. Ωστόσο, η αρρώστια αυτή είναι πολύ επιθετική και τώρα χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.


Οι γονείς της, δημοσίευσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας έκκληση για οικονομική ενίσχυση ώστε το αναγκαίο αυτό ταξίδι να γίνει πραγματικότητα.Κάνε μία καλή πράξη και βοήθησε και εσύ, όσο μπορείς. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία όσοι μπορούμε να βοηθήσετε ώστε να σωθεί το μικρό αγγελούδι μπορούμε να το κάνουμε μία κατάθεση στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 5266070334001, IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της, Τουράνη Αμαλία, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail amalia_tou@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad