Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Απόφοιτος ΑΕΙ/ ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Περιγραφή

Σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε ένα δυναμικό και εξελισσόμενο Ελληνικό οργανισμό, πρωτοπόρο στην καινοτομία και στην εξυπηρέτηση πελατών σε ολόκληρο τον κόσμο;
Ο όμιλος CHB, με συνεχή πορεία και ανάπτυξη από το 1955 στο χώρο της παραγωγής χυμών φρούτων και με επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αλλά και σε πάνω από 80 διεθνείς αγορές, επιθυμεί να προσλάβει  Στέλεχος Ποιοτικού Ελέγχου για πλήρη απασχόληση, με έδρα και τόπο εργασίας  το εργοστάσιο στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Ψάχνουμε για έναν/μία υποψήφιο απόφοιτο ΑΕΙ/ ΤΕΙ με κατεύθυνση Τεχνολογίας Τροφίμων  που  να έχει εμπειρία 2 ετών σε αντίστοιχη θέση. Η γνώση μικροβιολογικών αναλύσεων και η  χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών  θεωρείται προαπαιτούμενο. Επιθυμητή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Ψάχνουμε για έναν/μία υποψήφιο  που τον ενδιαφέρει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα μέσα σε ένα πολύ δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον, να εστιάζει στο αποτέλεσμα, να λειτουργεί ομαδικά και υπεύθυνα και έτσι να αναπτύσσει ικανότητες και δεξιότητες που θα τον/την βοηθήσουν να εξελιχθεί.


Μεταξύ άλλων, βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι:
Δημιουργία συνταγής των παραγόμενων προϊόντων (χαρμάνι).
Δειγματοληπτικός έλεγχος των τυποποιήσεων.
Ανάλυση του προϊόντος (οργανοληπτικός, φυσικοχημικός, μικροβιολογικός έλεγχος, έλεγχος συσκευασίας κλπ)
Συμπλήρωση πληροφοριών στα αντίστοιχα έντυπα του συστήματος (ηλεκτρονικά και μη)

Η εταιρία μας προσφέρει ένα  σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο όμιλο και αμοιβή βάσει προσόντων και εμπειρίας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο CHB μπορείτε να βρείτε στο   www.chb.gr/about-chb-group/



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου