Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις εργασίας Μηχανικών σ' Ελλάδα & Κύπρο

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Ζητείται Χημικός Μηχανικός σε τεχνική εταιρεία, για μελέτες σχεδιασμού και κατασκευής εγκαταστάσεων επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων καθώς και για επίβλεψη λειτουργίας αντίστοιχων εγκαταστάσεων. Σχετική εμπειρία ή/και μεταπτυχιακά σε Περιβαλλοντική Μηχανική θα εκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected] (link sends e-mail) και στο [email protected] (link sends e-mail)

Ηλεκτρονικος με γνώση σχεδιασμού και προγραμματισμού ζητείται από εταιρεία στην Κηφισιά. Βιογραφικά στο [email protected] (link sends e-mail) και fax:2106800836

Το αρχιτεκτονικό γραφείο PARTHENIOS architects+associates επιθυμεί να προσλάβει γραμματέα με προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών, οργανωτικές ικανότητες, άριστη γνώση Αγγλικών, ευχέρεια στην χρήση Η/Υ. Εμπειρία σε γραφιστικά/σχεδιαστικά/3D προγράμματα θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών : [email protected] (link sends e-mail)


Zητούνται μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, από την Κτηματομεσιτική-Τεχνική εταιρεία Geo-AKT Realty, για την θέση του σύμβουλου ακίνητης περιουσίας Προσφέρονται ιδανικές συνθήκες εργασίας, σύστημα διαχείρισης ακινήτων και πελατών (pc και mobile app), διαρκής εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων Στελεχών Επιχειρήσεων και πλήρης υλικοτεχνική υποστήριξη. Αποστείλατε βιογραφικά στο : [email protected] (link sends e-mail).


Ζητείται από μελετητικό γραφείο, με έδρα τη Λευκωσία, πολιτικός μηχανικός, με τουλάχιστον τριετή εμπειρία στην εκπόνηση μελετών κτηριακών και άλλων έργων και στην επίβλεψη τους. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο σύνδεσμο (http://optimumce.net/civil_engineer_position/) ή εναλλακτικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας [email protected] (link sends e-mail).

Πηγή: https://portal.tee.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου