Ο Δήμος Στουτγκάρδης προσκαλεί Ελληνες να δουλέψουν στο κομμάτι της προσχολικής αγωγής - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμος Στουτγκάρδης προσκαλεί Ελληνες να δουλέψουν στο κομμάτι της προσχολικής αγωγής


Με moto : «Θέλουμε να σε γνωρίσουμε» ο γερμανικός δήμος Στουτγκάρδης, πρωτεύουσας του ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης, έχει ξεκινήσει καμπάνια στην ελληνική γλώσσα, με στόχο να προσελκύσει  Έλληνες μετανάστες για πρόσληψη και εργασία κυρίως στο κομμάτι της προσχολικής αγωγής.

Ελληνόγλωσσο φυλλάδιο, που διανέμεται από το δήμο Στουτγκάρδης στα γραφεία των ελληνικών κοινοτήτων της Γερμανίας, σε σημεία που συχνάζουν Έλληνες και στο διαδίκτυο αναφέρει : «Αναζητούμε παιδαγωγούς για σταθερή απασχόληση για την φροντίδα παιδιών ηλικίας από 8 εβδομάδων έως 14 ετών, εκ μέρους των περίπου 200 ολοήμερων παιδικών σταθμών και ολοήμερων σχολείων». Ο δήμο  Στουτγάρδης αποτελεί σήμερα τον τέταρτο μεγαλύτερο εργοδότη στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, με τους δημοτικούς υπαλλήλους και εργαζόμενους να φτάνουν τους 19.000.


Στο φυλλάδιο αναφέρονται συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες του υποψήφιου Έλληνα εργαζομένου σε προσχολικές και σχολικές δομές του δήμου, καθώς και τα προσόντα που θα πρέπει να έχει, στα οποία περιλαμβάνονται πτυχίο, προϋπηρεσία και γνώση γερμανικής γλώσσας τουλάχιστον σε επίπεδο επικοινωνίας.

Από τον γερμανικό δήμο προσφέρονται –μεταξύ άλλων- «ελκυστικές οικονομικές αποδοχές» (άνω των προβλεπομένων από συλλογικές συμβάσεις), σύμβαση αορίστου χρόνου, εξασφάλιση οικονομικής στέγης κ.α.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται μέσω διαδικτύου και γίνονται αποδεκτές έως τις 31/12/2017 και θα πρέπει να περιλαμβάνουν βιογραφικό (στα γερμανικά), συνοδευτική επιστολή και αντίγραφο του πτυχίου.


πηγή: e-dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad