9.000 οι μόνιμες προσλήψεις που θα γίνουν στους δήμους - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

9.000 οι μόνιμες προσλήψεις που θα γίνουν στους δήμους

Σε πλήρη επιβεβαίωσή για τον αριθμό των μονίμων υπαλλήλων στην καθαριότητα των δήμων που θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ, προχωράει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην «Αυγή» ο κ. Σκουρλέτης τονίζει ότι «οι προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων καθαριότητας των δήμων θα φτάσει τις 9.000».

Υπενθυμίζεται ότι σε ρεπορτάζ της την περασμένη Δευτέρα, η aftodioikisi.gr αποκάλυψε ότι ο αριθμός των 9.000 προσλήψεων «κλείδωσε» κατά τη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη την προπερασμένη Τετάρτη.Άμεσα ο διαγωνισμόςΝα σημειωθεί ότι στόχος του υπουργείου αλλά και του ΑΣΕΠ είναι να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες του διαγωνισμού. Γι΄ αυτό το λόγο ορίστηκαν υπεύθυνοι τόσο από το υπουργείο, όσο και από το ΑΣΕΠ και καθορίστηκαν ομάδες εργασίας, οι οποίες θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή, ώστε να προωθήσουν τη διαδικασία και να ξεπερνούν τάχιστα, όποια πιθανά προβλήματα υπάρξουν.


Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, επιθυμεί να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2018 και να έχουν εκδοθεί οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων. Στους σχεδιασμούς τους υπουργείου είναι η προκήρυξη να βγει στον αέρα μέχρι τα τέλη του χρόνου ή ακόμα και στα μέσα Δεκεμβρίου, ώστε οι προσωρινοί πίνακες να έχουν δημοσιευθεί έως 31 Μαρτίου 2018, οπότε και λήγουν οι συμβάσεις των “παρατασιούχων”.

Στόχος του ΥΠΕΣ είναι να μην υπάρξει κανένα κενό αφού τον Μάρτιο του 2018, λήγουν και οι ανανεώσεις των συμβάσεων που έγιναν στους συμβασιούχους στην καθαριότητα των ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad