Ανακοίνωση για την ένταξη στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ανέργων 29-64 ετών - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση για την ένταξη στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ανέργων 29-64 ετών


Ανακοίνωση για ένταξη σε νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ των ωφελουμένων της πρόσκλησης «κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής».

Το voucher σας ενημερώνει ότι, οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Κατάρτιση και Πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής», που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση, μπορούν να συμμετάσχουν στην β φάση του προγράμματος, η οποία προβλέπει εγγυημένη απασχόληση για 12 μήνες, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Αλ.Ο) και γενικά σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, άνεργοι ηλικίας 30 έως 49 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον μιας ημέρας πριν από την υπόδειξη τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30 – 49 ετών» του ΟΑΕΔ. (www.oaed.gr).

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι, τέλη Νοεμβρίου, αναμένεται να ανακοινωθούν δύο νέα προγράμματα επιχορήγησης επιχειρήσεων, στα οποία θα μπορούν να ενταχθούν οι ωφελούμενοι και των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών (οι άνω των 49 ετών) των ωφελουμένων του Προγράμματος «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής». Πρόκειται για:α) «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων με προσωπικό άνω των είκοσι θέσεων πλήρους απασχόλησης, για την πρόσληψη 5.000 ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική και ιδιαίτερα μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των
50 ετών» και

β) «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων με προσωπικό έως είκοσι θέσεων πλήρους απασχόλησης, για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών».

Αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να ακολουθήσουν οι σχετικές Δημόσιες Προσκλήσεις.


πηγή: ageliesergasias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad