270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Επιλέξτε ανάμεσα σε 270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων και κατεβάστε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας επαγγελματικό προφίλ.

Είστε έτοιμοι για τη σύνταξη του βιογραφικού σας αλλά δε είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε; Λογικό, όλοι έχουμε περάσει από αυτή τη διαδικασία. Στο internet θα βρείτε χιλιάδες δωρεάν πρότυπα βιογραφικών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και έτσι να αρχίσετε την προσθήκη των πτυχίων και των προσόντων σας. Μια απλή αναζήτηση στο Google για «βιογραφικά» (resume templates) θα επιστρέφει χιλιάδες αποτελέσματα και αυτό ίσως να σας πελαγώσει.

Μη αγχώνεστε, η σύνταξη του βιογραφικού παίρνει χρόνο.


Στην ιστοσελίδα Hloom θα βρείτε 270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ αλλά και στο αντικείμενο εργασίας που ειδικεύεστε. Τα πρότυπα βιογραφικών μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν (για προσωπική χρήση) στον υπολογιστή σας και διατίθενται σε μορφή Word έτσι ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία τους από εσάς.


Τα βιογραφικά στο Hloom διαχωρίζονται σε 8 κατηγορίες όπως βασικά, καθαρά, δημιουργικά, portfolio, μοντέρνα, ATS-Optimized, κλπ., με μία προεπισκόπηση για να είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Έπειτα, μπορείτε να κατεβάσετε αυτό που επιθυμείτε πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή.

Για να σας διευκολύνω, ορίστε οι τα links για τις 8 κατηγορίες βιογραφικών:

ΠΗΓΗ: techster.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad