75.000 Υποτροφίες της Google για Μαθήματα Προγραμματισμού (Διαδίκτυο) - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

75.000 Υποτροφίες της Google για Μαθήματα Προγραμματισμού (Διαδίκτυο)

Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει, και θα υπάρχει, μεγάλη έλλειψη προγραμματιστών σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση προβλέπει ότι 500.000 θέσεις εργασίας στον τομέα του IT θα παραμείνουν κενές μέχρι το 2020!

Πέρυσι, η Google, σε συνεργασία με την Bertelsmann και την Udacity, προσέφερε 10.000 υποτροφίες για προγραμματιστές σε αρχάριους με το αντικείμενο ενδιαφερόμενους, που θέλουν να αλλάξουν ρότα στη επαγγελματική ζωή τους. Η ζήτηση για αυτά τα μαθήματα ήταν τεράστια και για αυτόν το λόγο, η Google προσφέρει 75.000 νέες υποτροφίες σε συνεργασία με τις Bertelsmann & Udacity ώστε να επωφεληθούν περισσότεροι από τα δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού.


Η πρόκληση για 60.000 υποτροφίες έχει ήδη ανοίξει, για αρχάριους αλλά και για υφιστάμενους προγραμματιστές, που θα περιλαμβάνουν μαθήματα ανάπτυξης Android αλλά και Διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε την αίτηση σας επισκεφθείτε το https://www.udacity.com/google-scholarships.

Αργότερα μέσα στο έτος, η Bertelsmann θα προσφέρει 15.000 υποτροφίες για αρχάριους και προχωρημένους φοιτητές στον κλάδο της επιστήμης δεδομένων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad