Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για τις 3.494 θέσεις - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για τις 3.494 θέσεις

Συνεχίζεται για σήμερα δεύτερη μέρα η διαδικασία της υποβολής ενστάσεων για τα προσωρινά αποτελέσματα  για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους της χώρας, για 3.494 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν την ένσταση τους, μέχρι την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τροποποιημένοι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη Παρασκευή. Συγκεκριμένα:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ  ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:«Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Τροποποιημένων Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη εργάσιμη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Δευτέρα 28-8-2017 και ώρα 10η πρωινή έως και την Τετάρτη 30-8-2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης τους.Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε στα αρμόδια ΚΠΑ2 καταθέτοντάς τα μέχρι τις 15:00 της 30-8-2017, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad