Δωρεάν Σεμινάριο: Υπηρεσίες και Τομείς Συμβουλευτικής, Counseling και Consulting - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Δωρεάν Σεμινάριο: Υπηρεσίες και Τομείς Συμβουλευτικής, Counseling και Consulting

Ο Εθελοντικός Φορέας Κοινωνικής Συμβουλευτικής Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, με σκοπό πάντα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οργανώνει νέο Δωρεάν Σεμινάριο Συμβουλευτικής με θέμα: Counseling and Consulting, Υπηρεσίες & Toμείς Συμβουλευτικής Εισαγωγή και Ανάλυση Εννοιών. Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να μας εισαγάγει στις Υπηρεσίες και τους Τομείς Συμβουλευτικής των εννοιών του Counseling και του Consulting -Υπηρεσίες & Toμείς Συμβουλευτικής με Ανθρωποκεντρικό και Κοινωνικό περιεχόμενο.

Εισηγητές:
- κ.Χατζημπούσιος Φιλήμων Κοινωνιολόγος - Σύμβουλος -Υπηρεσίες & Τομείς Συμβουλευτικής με επίκεντρο την Επιχειρηματικότητα
- κ.Αθανασίου Νικόλαος Marketing Manager - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με κάποιο τομέα Συμβουλευτικής ή θέλουν να ασχοληθούν στο μέλλον. Το σεμινάριο είναι ολιγομελές (08 άτομα), γι' αυτό οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα προκύψουν μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης. Οι κληρωθέντες θα ειδοποιηθούν στο email τους για τη συμμετοχή τους.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Ioυλίου 2017 / Ώρα:14.00-18.00, στην Αθήνα. Η ώρα προσέλευσης είναι 13:45.

Αναλυτικές πληροφορίες - Εγγραφές: Counseling and Consulting

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad